Ubytování ve městě Ríofrío

Město Ríofrío se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ríofrío nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ríofrío

Casa Rural Las Eras de Riofrio
Casa Rural Las Eras de Riofrio

9,5 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Las Eras de Riofrio máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Las Eras de Riofrio se nachází v Ríofríu, 17 km od Torreón de los Guzmanes, 17 km od okresní rady Avila a kláštera sv. Terezy. Tento venkovský dům má také vlastní bazén. Tento venkovský dům má 5 ložnic, 1 koupelnu se sprchou a vanou, posezení a kuchyň. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat v krytém bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě. Casa Rural Las Eras de Riofrio stojí 17 km od královského kláštera sv. Tomáše a konferenčního a výstavního centra Lienzo Norte. Na letiště Salamanca je to 104 km.

Casa Rural Barbadiel
Casa Rural Barbadiel

9 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural Barbadiel se nachází v Ríofríu, 34 km od kláštera San Marcos, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Nabízí výhled do zahrady a stojí 35 km od kostela San Isidoro a katedrály Leon. Prázdninový dům má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 35 km od paláce Palacio del Conde Luna a 29 km od paláce Palacio Episcopal de Astorga. Na letiště León je to 27 km.

El Mirador del Hayedo
El Mirador del Hayedo

7 / 10 (8 hodnocení)

El Mirador del Hayedo se nachází v obci Ríofrío de Riaza, pouhých 10 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra, a nabízí zahradu, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a šipkám. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 7 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 9 koupelen s vanou nebo sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 9 koupelen s toaletními potřebami zdarma. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Na místě je dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdáleno 110 km.