Ubytování ve městě Ríocorvo

Město Ríocorvo se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ríocorvo nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ríocorvo

Posada Seis Leguas
Posada Seis Leguas

9,6 / 10 (268 hodnocení)

Posada Seis Leguas se nachází v Ríocorvu, 34 km od přístavu Santander, a nabízí ubytování s možností bezplatného půjčení jízdních kol, neplacené soukromé parkoviště, zahradu a sdílený lounge. Nabízí bar a stojí 35 km od Puerto Chico. K dispozici je bezplatné Wi-Fi, terasa a vířivka. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. Posada Seis Leguas podává každé ráno snídani formou bufetu a kontinentální snídani. Na místě je dětské hřiště. Hosté Posada Seis Leguas se mohou v Ríocorvu a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Penzion stojí 35 km od festivalového paláce Santander a kasina El Sardinero. Letiště Santander je ve vzdálenosti 30 km.

Casona De La Pinta
Casona De La Pinta

9,6 / 10 (65 hodnocení)

Casona De La Pinta se nachází v Ríocorvu, 34 km od přístavu Santander, a nabízí 3hvězdičkové ubytování s terasou. Tento 3hvězdičkový hotel má zahradu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Ubytování je nekuřácké a leží 35 km od Puerto Chico. Pokoje jsou vybavené psacím stolem a TV s plochou obrazovkou. Casona De La Pinta poskytuje ubytování v pokojích s kávovarem a v některých případech také s výhledem na hory. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Casona De La Pinta podává každé ráno kontinentální snídani. Hotel stojí 35 km od festivalového paláce Santander a kasina El Sardinero. Casona De La Pinta stojí 30 km od letiště Santander.

La Casona de Las Meninas
La Casona de Las Meninas

9,3 / 10 (340 hodnocení)

V ubytování La Casona de Las Meninas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casona de Las Meninas se nachází v Ríocorvu, 34 km od přístavu Santander a 35 km od Puerto Chico. Nabízí ubytování s TV a kuchyní. Apartmán je vzdálený 35 km od festivalového paláce Santander a kasina El Sardinero. Letiště Santander leží od La Casona de Las Meninas 30 km.

POSADA LAS MOZAS
POSADA LAS MOZAS

9 / 10 (156 hodnocení)

POSADA LAS MOZAS se nachází v Ríocorvu, 34 km od přístavu Santander, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Nabízí bar a stojí 35 km od Puerto Chico. K dispozici je pokojová služba a nepřetržitě otevřená recepce. Všechny pokoje jsou vybavené psacím stolem. Pokoje v hotelu POSADA LAS MOZAS mají vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma a výhled na město. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou a fénem. POSADA LAS MOZAS podává snídani à la carte. Hotel stojí 35 km od festivalového paláce Santander a kasina El Sardinero. Letiště Santander je ve vzdálenosti 30 km.