Ubytování ve městě Riglos

Město Riglos se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Riglos nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Riglos

Despertar en Riglos
Despertar en Riglos

9,7 / 10 (28 hodnocení)

Despertar en Riglos se nachází v Riglos v Aragonské oblasti, 39 km od Huescy, a nabízí balkon s výhledem do zahrady. Tento přízemní dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, pračkou, lednicí a sporákem. V přízemí domu je dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo windsurfingu, relaxovat v zahradě a využívat gril.

Casa Barranquero
Casa Barranquero

9,2 / 10 (31 hodnocení)

Casa Barranquero se nachází v Riglos, 44 km od divadla Olympia a 45 km od kongresového centra Huesca. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Prázdninový dům má balkon, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Zaragoza je to 123 km.

FIGONERO 4-6
FIGONERO 4-6

8,7 / 10 (72 hodnocení)

V ubytování FIGONERO 4-6 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. FIGONERO 4-6 se nachází asi 43 km od divadla Olympia a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. Tento apartmán má výhled na řeku a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 45 km od kongresového centra Huesca. Na letiště Zaragoza je to 123 km.