Ubytování ve městě Riezu

Město Riezu se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Riezu nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Riezu

casa apartamento en Riezu Mapi etxea
casa apartamento en Riezu Mapi etxea

9 / 10 (3 hodnocení)

Casa apartamento en Riezu Mapi etxea se nachází v Riezu, 38 km od Pamplonské katedrály, 36 km od vlakového nádraží Pamplona a veřejné univerzity Navarra, a nabízí terasu. K dispozici je také balkon. Apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 36 km od Navarrského univerzitního muzea a parku Ciudadela. Na letiště Pamplona je to 35 km.

Casa Julio. Bonito alojamiento reformado con jardin privado
Casa Julio. Bonito alojamiento reformado con jardin privado

Casa Julio s výhledem do zahrady. Bonito alojamiento reformado con jardin privado nabízí ubytování s terasou a balkonem, asi 36 km od vlakového nádraží Pamplona. 38 km od Pamplonské katedrály. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Prázdninový dům je vzdálený 36 km od Navarrské veřejné univerzity a univerzitního muzea. Na letiště Pamplona je to 35 km. Bonito alojamiento reformado con jardin privado.