Ubytování ve městě Ribera de Montardit

Město Ribera de Montardit se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ribera de Montardit nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ribera de Montardit

Lo Niu
Lo Niu

9,5 / 10 (34 hodnocení)

Lo Niu se nachází ve městě Ribera de Montardit a nabízí venkovní bazén a výhled na hory. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Andorra–Na letiště La Seu d'Urgell je to 56 km.

Casa de fusta al cor dels Pirineus
Casa de fusta al cor dels Pirineus

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Casa de fusta al cor dels Pirineus se nachází v obci Ribera de Montardit a nabízí zahradu a terasu. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Chata má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Letiště Andorra–56 km od letiště La Seu d'Urgell.

Ca l'Andreu
Ca l'Andreu

9,4 / 10 (26 hodnocení)

Ca l'Andreu se nachází v půvabné vesničce Montardit de Baix, vedle řeky Montardit a na úpatí pohoří Alt Pirineu. Tento tradiční katalánský rezort nabízí vířivku a dobře zrekonstruované vily s vlastní terasou. Ca l'Andreu má rustikální 3patrové vily z počátku 20. století, které kombinují původní trámové stropy a odhalené kamenné zdi s moderními prvky, včetně moderní, dobře vybavené kuchyně a 2 koupelen. Wi-Fi je dostupné zdarma. Světlý pohodlný obývací pokoj s pohovkou a TV.Na terase s krásným výhledem na okolní hory je k dispozici gril. Ubytování je vzdálené hodinu jízdy od národního parku Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Město Sort je vzdálené 5 minut jízdy. K nedalekým sjezdovkám patří Port Ainé. Já... Do měst Espot, Baqueira-Beret, Tavascan a Sant Joan de l'Erm dojedete autem přibližně za 1 hodinu.

Ca la Teresa
Ca la Teresa

9 / 10 (24 hodnocení)

Ca la Teresa se nachází ve městě Ribera de Montardit. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici jsou také 3 koupelny. Letiště Andorra–Na letiště La Seu d'Urgell je to 56 km.

Càmping L'Orri Del Pallars
Càmping L'Orri Del Pallars

8,7 / 10 (186 hodnocení)

Kemp Càmping L'Orri Del Pallars se nachází uprostřed přírody v malé vesničce Montardit de Baix a nabízí sezónní venkovní bazén, stolní tenis a gril. Vytápěné dřevěné bungalovy mají TV s plochou obrazovkou. Mají 4 samostatné postele, koupelnu a kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a lednicí. K dispozici je sdílená prádelna. Bar v kempu nabízí bezplatné Wi-Fi, nápoje, občerstvení a venkovní jídelní část. Další bary a obchody najdete v 5 km vzdáleném Sortu. Sjezdovky Espot a národní park Aigüestortes jsou vzdálené asi 45 minut jízdy. Do Andorry s mnoha lyžařskými středisky dojedete autem za hodinu. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.