Ubytování ve městě Ribatajadilla

Město Ribatajadilla se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ribatajadilla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ribatajadilla

Hotel Rural El Cuco
Hotel Rural El Cuco

8,9 / 10 (100 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural El Cuco máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural el Cuco se nachází v obci Ribatajadilla a nabízí restauraci, zázemí pro grilování a tenisový kurt. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené parkoviště. Všechny vytápěné pokoje mají balkon s výhledem na hory, šatní skříň a vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou. K dispozici je také společná TV místnost a terasa. K dispozici jsou turistické informace a nepřetržitě otevřená recepce.

Alojamiento Rural Sierra Luz
Alojamiento Rural Sierra Luz

8,7 / 10 (54 hodnocení)

V ubytování Alojamiento Rural Sierra Luz máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojamiento Rural Sierra Luz se nachází 28 km od Ciudad Encantada a nabízí ubytování se společným salonkem, terasou a sdílenou kuchyní. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Některé apartmány mají terasu s výhledem na město, plně vybavenou kuchyň a sdílenou koupelnu s bidetem. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Alojamiento Rural Sierra Luz stojí 35 km od katedrály Nuestra Señora de Gracia a věže Mangana. Na letiště Madrid-Torrejón je to 157 km.