Ubytování ve městě Ribadiso

Město Ribadiso se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ribadiso nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ribadiso

Albergue Milpés
Albergue Milpés

8,5 / 10 (358 hodnocení)

Albergue Milpés se nachází v Ribadisu a nabízí terasu a výhled na hory. Na místě je bar. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Koupelny jsou sdílené. Albergue Milpés poskytuje bezplatné Wi-Fi. K dispozici je také sdílená kuchyň. Hotel se nachází na poutní cestě El Camino de Santiago a nabízí specifické služby a zařízení pro poutníky. Mezi tyto služby patří přeprava batohů, uzamykatelné skříňky a masáže. Albergue Milpés stojí 34 km od Santiaga de Compostela a 48 km od Luga. Na letiště Santiago de Compostela je to 23 km.

Pensión Albergue Los Caminantes
Pensión Albergue Los Caminantes

8,2 / 10 (841 hodnocení)

Pensión Albergue Los Caminantes se nachází v Ribadisu, 40 km od katedrály Santiago de Compostela, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm a terasou. Ubytování je vzdálené 36 km od kongresového centra Santiago de Compostela, 37 km od vyhlídky a 33 km od olympijských her v Galicii. Penzion nabízí také bezplatné Wi-Fi a placenou dopravu na letiště. Všechny pokoje mají terasu s výhledem do zahrady. Pensión Albergue Los Caminantes poskytuje ubytování s TV a toaletními potřebami zdarma. Ubytování je vzdálené 34 km od Monte do Gozo a 37 km od stadionu San Lazaro. Na letiště Santiago de Compostela je to 32 km.