Ubytování ve městě Riaño de Ibio

Město Riaño de Ibio se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Riaño de Ibio nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Riaño de Ibio

Villa Ibio
Villa Ibio

9,1 / 10 (9 hodnocení)

Villa Ibio se nachází ve městě Riaño de Ibio a nabízí vířivku. 41 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě si lze pronajmout auto. Villa Ibio stojí 42 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Na letiště Santander je to 38 km.

Excelente Chalet entre Playa y Montaña
Excelente Chalet entre Playa y Montaña

K dispozici je terasa. Excelente Chalet entre Playa y Montaña se nachází v obci Riaño de Ibio a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 41 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 42 km od Puerto Chico a festivalového paláce Santander. Letiště Santander je ve vzdálenosti 38 km.