Ubytování ve městě Reperos

Město Reperos se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Reperos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Reperos

Casa Tomaso - Turismo Rural
Casa Tomaso - Turismo Rural

8,6 / 10 (36 hodnocení)

V ubytování Casa Tomaso - Turismo Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Tomaso se nachází na velkolepém pozadí Aragonských Pyrenejí, mezi údolí Benasque a Isábena. Nabízí půjčovnu čtyřkolek a rustikální ubytování s bezplatným Wi-Fi. Casa Tomaso - Turismo Rural nabízí pokoje a apartmány s fantastickým výhledem na hory. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač a kuchyňský kout s pračkou a kávovarem. Město Reperós, kde se hotel nachází, je vzdálené 10 minut jízdy od lázní Vilas de Turbón. Do lyžařských středisek Cerler a Boí Taüll dojedete asi za hodinu.

Casa Rural Tomaso II
Casa Rural Tomaso II

8,6 / 10 (7 hodnocení)

Casa Rural Tomaso II se nachází asi 45 km od Dag Shang Kagyu a nabízí ubytování se zahradou, terasou a výhledem na hory. Nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Casa Rural Tomaso II stojí 42 km od kostela Assumpcio de Coll a 45 km od kostela Santa Maria de Cardet. Na letiště Lleida-Alguaire je to 97 km.