Ubytování ve městě Renera

Město Renera se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Renera nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Renera

Villa Antares para 2 a 10 personas en Renera
Villa Antares para 2 a 10 personas en Renera

9,4 / 10 (17 hodnocení)

Villa Antares para 2 a 10 personas en Renera se nachází asi 31 km od parku Parque de la Concordia a nabízí výhled na bazén, sezónní venkovní bazén a terasu. Tato chata má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tato chata má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Chata stojí 31 km od Panteon de la Duquesa de Sevillano a 33 km od Palacio del Infantado. Letiště Villa Antares para 2 a 10 personas en Renera stojí 59 km od letiště Madrid-Torrejón.

Casa Rural Serafïn, Pet Friendly
Casa Rural Serafïn, Pet Friendly

9 / 10 (24 hodnocení)

Casa Rural Serafïn, možnost ubytování s domácími mazlíčky, se sezónním venkovním bazénem a terasou se nachází v Renéře, 32 km od Parque de la Concordia, 32 km od Panteon de la Duquesa de Sevillano a 34 km od Palacio del Infantado. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je také satelitní TV s plochou obrazovkou a 2 koupelny s vanou. Na letiště Madrid-Torrejón je to 59 km.