Ubytování ve městě Renau

Město Renau se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Renau nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Renau

Mas de l'Aleix - 1718
Mas de l'Aleix - 1718

10 / 10 (1 hodnocení)

Mas de l'Aleix - 1718 se nachází v Renau a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, terasu, Wi-Fi zdarma a výhled do zahrady. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 6 ložnic, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 21 km od přístavu Tarragona a 30 km od zábavního parku PortAventura. Na letiště Reus je to 20 km.

Mas de l'Aleix- Els Llorers
Mas de l'Aleix- Els Llorers

Mas de l'Aleix- Els Llorers se nachází v Renau, 21 km od přístavu Tarragona, 30 km od zábavního parku PortAventura a 31 km od zábavního parku Ferrari Land, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 19 km od kongresového paláce Palacio de Congresos a 18 km od provinční rady Tarragona. Na letiště Reus je to 20 km.