Ubytování ve městě Rellinars

Město Rellinars se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rellinars nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rellinars

Cal Secretari
Cal Secretari

9,5 / 10 (45 hodnocení)

V ubytování Cal Secretari máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Secretari se nachází v Rellinars, 48 km od zábavního parku Tibidabo, a nabízí sezónní venkovní bazén. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má terasu, výhled do zahrady, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na barcelonské letiště El Prat je to 63 km.

Villa Nars
Villa Nars

8 / 10 (6 hodnocení)

Villa Nars se nachází v Rellinars, 40 km od zábavního parku Tibidabo a 44 km od Camp Nou. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a restaurací. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tato vila s výhledem na bazén a do zahrady má 5 ložnic a terasu. Vila má terasu s výhledem na hory, TV, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 3 koupelny se sprchou a fénem. Na místě si lze pronajmout auto. Villa Nars stojí 45 km od vlakového nádraží Sants a budovy La Pedrera. Na barcelonské letiště El Prat je to 56 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.