Ubytování ve městě Relleu

Město Relleu se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Relleu nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Relleu

Casa Pura Vida
Casa Pura Vida

9,7 / 10 (145 hodnocení)

Casa Pura Vida se nachází v Relleu, 25 km od Terra Natura a 26 km od aquaparku Aqua Natura. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Některé apartmány mají balkon, kabelovou TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávač. Každé ráno se zde podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. Casa Pura Vida nabízí také gril. Po dni stráveném pěší turistikou, šnorchlováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Ubytování je vzdálené 34 km od golfového hřiště Alicante Golf a 35 km od aquaparku Aqualandia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 53 km.

Las Puertas Del Indiano
Las Puertas Del Indiano

9,1 / 10 (42 hodnocení)

Las Puertas Del Indiano se nachází v Relleu, 21 km od Terra Natura. Nabízí krytý bazén, vířivku a klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi. Ve vlastní koupelně najdete bidet, bezplatné toaletní potřeby, pantofle a župany. Každé ráno se zde podává snídaně formou bufetu a kontinentální snídaně. Las Puertas Del Indiano má terasu a sdílený lounge. Ubytování je vzdálené 22 km od aquaparku Aqua Natura a 31 km od aquaparku Aqualandia. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 54 km.

Casa Mediterranea
Casa Mediterranea

9 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování Casa Mediterranea máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Mediterranea se nachází v Relleu a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a služby concierge. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Casa Mediterranea stojí 21 km od Terra Natura a 22 km od aquaparku Aqua Natura. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 54 km.

The Monda House
The Monda House

9 / 10 (10 hodnocení)

The Monda House se nachází v Relleu a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Nachází se 20 km od Terra Natura a nabízí terasu a bezplatné parkování. Klimatizovaná chata má 2 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. K dispozici jsou také 2 koupelny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě. Chata je vzdálená 21 km od aquaparku Aqua Natura a 30 km od aquaparku Aqualandia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 55 km.

Hostal Foies de Baix
Hostal Foies de Baix

8,9 / 10 (18 hodnocení)

Hostal Foies de Baix se nachází v Relleu, 18 km od Terra Natura, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a společným salonkem. K zázemí patří terasa, restaurace a bar. Hotel stojí 42 km od golfového hřiště Alicante Golf a 47 km od vlakového nádraží Alicante. Všechny pokoje mají klimatizaci a TV s plochou obrazovkou. Hostal Foies de Baix stojí 19 km od aquaparku Aqua Natura a 28 km od aquaparku Aqualandia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 61 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa de campo en Relleu
Casa de campo en Relleu

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Casa de campo en Relleu se nachází v Relleu a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům je vzdálený 23 km od Terra Natura a 24 km od aquaparku Aqua Natura. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 55 km.

Finca las Estrellas
Finca las Estrellas

8,7 / 10 (42 hodnocení)

V ubytování Finca las Estrellas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Finca las Estrellas je moderní a rustikální ubytování s grilem a výhledem do zahrady. Je obklopen krajinou ve městě Relleu ve Valencii. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány jsou vybavené satelitní TV s plochou obrazovkou. Některé apartmány mají posezení a/nebo terasu. V kuchyni je toustovač. K vybavení patří lednice a kávovar. Nechybí ani ložní prádlo. Finca las Estrellas má také sluneční terasu. Benidorm je vzdálený 17 km. Finca las Estrellas leží 31 km od Alicante a 44 km od Gandíy. Na letiště Alicante je to 40 km.

Casa del Escriva
Casa del Escriva

8,1 / 10 (42 hodnocení)

V ubytování Casa del Escriva máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa del Escriva se nachází v Relleu a nabízí výhled na hory. Benidorm je 17 km daleko. Všechny apartmány mají TV, DVD přehrávač a některé také klimatizaci. Všechny apartmány mají obývací pokoj a jídelní kout. V kuchyni je myčka nádobí. Nechybí ani sporák a kávovar. Všechny apartmány mají 2 vlastní koupelny s toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani ložní prádlo. Hosté mají volný vstup do místního fitness centra a místního sezónního bazénu. V okolí si můžete zahrát tenis a v okolí se věnovat šnorchlování, windsurfingu, potápění a rybaření. Casa del Escriva stojí 31 km od Alicante. Na letiště Alicante je to 40 km.

Dos Senoras Gordas
Dos Senoras Gordas

8 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování Dos Senoras Gordas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Dos Senoras Gordas se nachází v Relleu a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 21 km od Terra Natura a 22 km od aquaparku Aqua Natura. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 54 km.