Ubytování ve městě Rellayo

Město Rellayo se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rellayo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rellayo

La Casona de Benito
La Casona de Benito

9,4 / 10 (177 hodnocení)

La Casona de Benito se nachází v tradiční kamenné a dřevěné budově ve městě Rellayo. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a parkoviště. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu, fén a bezplatné toaletní potřeby. Výhled směřuje do zahrady. K dispozici je také psací stůl a ložní prádlo. La Casona de Benito má nepřetržitě otevřenou recepci, zahradu a terasu. K dispozici je také sdílený lounge, turistické informace a úschovna zavazadel. Večeře se podávají s využitím tradiční domácí kuchyně. La Casona de Benito se nachází 5 minut jízdy od hlavních pláží Cudillera. Na letiště Asturias je to 12 km.

Hotel Casa Fernando II
Hotel Casa Fernando II

7,4 / 10 (339 hodnocení)

Hotel Casa Fernando II se nachází v Rellayo, 600 metrů od Concha de Artedo, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi a bar. Pláž Playa de las Rubias je vzdálená 2,1 km. Pokoje mají terasu. Ve vlastní koupelně najdete bidet, bezplatné toaletní potřeby a fén. Hotel Casa Fernando II má pokoje s TV a bezpečnostní schránkou. Každé ráno se podává snídaně à la carte, kontinentální a bezlepková. Na letiště Asturias je to 17 km.