Ubytování ve městě Rabanal del Camino

Město Rabanal del Camino se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Rabanal del Camino nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rabanal del Camino

Hotel Rural Casa Indie
Hotel Rural Casa Indie

8,9 / 10 (343 hodnocení)

Hotel Rural Casa Indie se nachází v Rabanalu del Camino a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Nabízí turistické informace, úschovu zavazadel a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je nekuřácké a nachází se 21 km od Palacio Episcopal de Astorga. Všechny pokoje mají psací stůl, terasu s výhledem do zahrady, vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, ložní prádlo a ručníky. Standardem je také šatní skříň. Každé ráno se podává kontinentální, americká nebo vegetariánská snídaně. Hotel Rural Casa Indie má dětské hřiště. Ubytování je vzdálené 34 km od hradu Ponferrada. Na letiště León je to 65 km.

El Refugio Hostería
El Refugio Hostería

8,9 / 10 (259 hodnocení)

El Refugio Hostería se nachází v Rabanal del Camino v provincii Leon, 34 km od hradu Ponferrada. Nabízí restauraci, pokojovou službu, službu concierge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je nekuřácké a nachází se 21 km od Palacio Episcopal de Astorga. Každé ráno se podává à la carte, kontinentální nebo anglická/irská snídaně. Hotel má sluneční terasu. Na letiště León je to 66 km.

Apartamentos turísticos LAS CARBALLEDAS
Apartamentos turísticos LAS CARBALLEDAS

8,9 / 10 (228 hodnocení)

Apartamentos turísticos LAS CARBALLEDAS se nachází v Rabanal del Camino, na poutní cestě Camino de Santiago, je obklopený zelenými zahradami a krajinou. Nabízí apartmány. Každý apartmán má obývací prostor s krbem, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s mikrovlnnou troubou a pračkou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Apartamentos turísticos LAS CARBALLEDAS nabízí bezplatné Wi-Fi a parkování. K dispozici je bezplatná kyvadlová doprava do města, autem nebo na kole. Apartamentos turísticos LAS CARBALLEDAS leží 22 km od Astorga a 1 hodinu jízdy od Ponferrady.León je 74 km daleko a na letiště Valladolid dojedete za 2 hodiny.

Posada El Tesin
Posada El Tesin

8,8 / 10 (412 hodnocení)

Posada El Tesin se nachází v Rabanalu del Camino a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Nabízí turistické informace, úschovu zavazadel a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ubytování je nekuřácké a nachází se 21 km od Palacio Episcopal de Astorga. Všechny pokoje v penzionu mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. Každé ráno se podává kontinentální, americká nebo vegetariánská snídaně. V Rabanal del Camino a okolí se můžete věnovat cyklistice a dalším aktivitám. Ubytování je vzdálené 35 km od hradu Ponferrada. Na letiště León je to 65 km.

Posada De Gaspar
Posada De Gaspar

8,8 / 10 (369 hodnocení)

Posada De Gaspar se nachází v Rabanalu del Camino a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. K dispozici je také bar. K dispozici je služba concierge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje v penzionu mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. Posada De Gaspar podává snídani formou bufetu. Ubytování je vzdálené 34 km od hradu Ponferrada. Na letiště León je to 66 km.

La Candela
La Candela

8,7 / 10 (503 hodnocení)

La Candela se nachází v Rabanal del Camino, 20 km od paláce Palacio Episcopal de Astorga. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, společným lounge a terasou. Nabízí restauraci, pokojovou službu, turistické informace a bezplatné Wi-Fi. K dispozici je také bar. Pokoje mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. La Candela poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. La Candela stojí 35 km od hradu Ponferrada. Na letiště León je to 65 km.

Casona de Rabanal-Oca
Casona de Rabanal-Oca

8,1 / 10 (265 hodnocení)

Ubytování se nachází v Rabanal del Camino, Casona de Rabanal-Oca nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, sdílený lounge a terasu. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň, kde si hosté mohou připravit vlastní jídlo. Některé apartmány mají balkon a/nebo terasu s výhledem na město nebo do zahrady. Součástí prázdninového domu je restaurace, která podává španělskou, místní a evropskou kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánské, veganské a bezmléčné pokrmy. Casona de Rabanal-Oca má dětské hřiště. Na místě si můžete zahrát stolní tenis a v okolí se věnovat cyklistice. Casona de Rabanal-Oca stojí 21 km od paláce Palacio Episcopal de Astorga a 34 km od hradu Ponferrada. Na letiště León je to 65 km.

Albergue La Senda
Albergue La Senda

8 / 10 (353 hodnocení)

Albergue La Senda se nachází v Rabanal del Camino, 21 km od paláce Palacio Episcopal de Astorga. Nabízí expresní check-in a check-out, nekuřácké pokoje, zahradu, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a terasu. Personál vám může zajistit kyvadlovou dopravu. Pokoje mají výhled do zahrady a sdílenou koupelnu se sprchou a fénem. Všechny pokoje mají ložní prádlo. V Rabanal del Camino a okolí se můžete věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 34 km od hradu Ponferrada. Na letiště León je to 66 km.