Ubytování ve městě Quintanas de Gormaz

Město Quintanas de Gormaz se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Quintanas de Gormaz nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Quintanas de Gormaz

Villa Palacio de Gormaz
Villa Palacio de Gormaz

9,1 / 10 (76 hodnocení)

V ubytování Villa Palacio de Gormaz máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento přestavěný statek se nachází kousek od Quintanas de Gormaz, 55 minut jízdy od Soria. Má vlastní zeleninovou zahradu a zvířata a nabízí pokoje s vlastní koupelnou. Villa Palacio de Gormaz má stylové, elegantní interiéry s rustikálními barvami a dřevěnými prvky. K dispozici je několik salonků a terasa, kde si můžete odpočinout. K dispozici je také bar a venkovní gril. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Hrad Califa de Gormaz z 8. století se nachází kousek od města a do historického města Burgo de Osma dojedete za 12 minut. Kaňon řeky Lobos je vzdálený 35 km.

Casa Rural Patiño
Casa Rural Patiño

8,7 / 10 (119 hodnocení)

Casa Rural Patiño se nachází v Quintanas De Gormaz v Sorii a nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi a klimatizované dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi. Tento venkovský dům nabízí pokoje s vlastní koupelnou včetně vany nebo sprchy a některé mají vířivku. Pokoje mají TV, vlastní koupelnu a bezplatné ručníky a ložní prádlo. Součástí hotelu je restaurace, která podává tradiční regionální pokrmy, a společný obývací pokoj s jídelnou, kde mohou hosté relaxovat u krbu. Okolí Casa Rural Patiño nabízí vynikající příležitosti pro pěší turistiku, cykloturistiku a sběr hub (v sezóně). Hrad Fortaleza Califal de Gormaz je vzdálený 10 minut jízdy. Přírodní rezervace Cañon Del Rio Lobos je vzdálená 30 km a pěší trasa GR-86 vede přes Quintanas De Gormaz.