Ubytování ve městě Quintana Redonda

Město Quintana Redonda se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Quintana Redonda nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Quintana Redonda

La Vieja Cantina
La Vieja Cantina

8,3 / 10 (108 hodnocení)

La Vieja Cantina se nachází v Quintana Redonda a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Toto ubytování v soukromí má balkon. Toto ubytování v soukromí má TV s plochou obrazovkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. La Vieja Cantina stojí 21 km od autobusového nádraží Soria a 22 km od muzea Numantino. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 135 km.

Room in Lodge - Las Quintas de los Mangas Verdes
Room in Lodge - Las Quintas de los Mangas Verdes

Room in Lodge - Las Quintas de los Mangas Verdes se nachází v Quintana Redonda, 21 km od autobusového nádraží Soria, a nabízí zahradu a výhled na hory. Penzion stojí 22 km od muzea Numantino a 25 km od náměstí Mayor Soria. Všechny pokoje v penzionu mají TV a kuchyňský kout. Room in Lodge - Las Quintas de los Mangas Verdes poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 134 km.

Room in Lodge - Rural Hotel Las Quintas de los Mangas Verdes
Room in Lodge - Rural Hotel Las Quintas de los Mangas Verdes

Room in Lodge - Rural Hotel Las Quintas de los Mangas Verdes se nachází v Quintana Redonda, 21 km od autobusového nádraží Soria, a nabízí zahradu a výhled na hory. Pokoje v penzionu mají TV a kuchyňský kout. Room in Lodge - Rural Hotel Las Quintas de los Mangas Verdes poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Ubytování je vzdálené 22 km od muzea Numantino a 25 km od náměstí Mayor Soria Plaza. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 134 km.