Ubytování ve městě Quintana del Puente

Město Quintana del Puente se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Quintana del Puente nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Quintana del Puente

House of the Ribera - Quintana del Puente
House of the Ribera - Quintana del Puente

9 / 10 (1 hodnocení)

House of the Ribera - Quintana del Puente se nachází v Quintana del Puente, 34 km od katedrály Palencia, 33 km od divadla Teatro Principal a 34 km od náměstí Plaza Mayor Palencia. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 7 ložnic, 7 koupelen, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Prázdninový dům stojí 34 km od vlakového nádraží RENFE i od diecézního muzea umění. Na letiště Burgos je to 63 km.

Villa espina
Villa espina

7,2 / 10 (71 hodnocení)

V ubytování Villa espina máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa espina se nachází v Quintana del Puente, 34 km od katedrály Palencia a divadla Teatro Principal. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. K dispozici je sdílený lounge a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Venkovský dům stojí 34 km od náměstí Plaza Mayor Palencia a vlakového nádraží RENFE. Na letiště Burgos je to 63 km.

Hotel Área Suco
Hotel Área Suco

7,1 / 10 (109 hodnocení)

Tento hotel se nachází v největší servisní oblasti Evropy, na okraji dálnice E-80. Hotel Área Suco provozuje nepřetržitě otevřenou kavárnu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Área Suco má jednoduše zařízené pokoje s parketovými podlahami a dřevěným nábytkem. Najdete v nich TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s vanou, šatní skříň a psací stůl. V servisním areálu najdete velkou čerpací stanici, obchody a parkoviště.Centrum Palencie je vzdálené 32 km a do Burgosu dojedete za 40 minut.

Villaespina
Villaespina

6,5 / 10 (16 hodnocení)

Villaespina se nachází 34 km od katedrály Palencia a nabízí zahradu, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou a PS2, vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma a kuchyň s lednicí. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat cyklistice. Villaespina stojí 34 km od divadla Teatro Principal a náměstí Plaza Mayor Palencia. Na letiště Burgos je to 63 km.