Ubytování ve městě Quintana de Valdivielso

Město Quintana de Valdivielso se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Quintana de Valdivielso nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Quintana de Valdivielso

Torre San Martín
Torre San Martín

9,3 / 10 (75 hodnocení)

Torre San Martín se nachází v Quintana de Valdivielso a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, výhledem na hory a přístupem do vířivky. K dispozici je také vířivka. Apartmány mají terasu, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vířivkou a fénem. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Na letiště Burgos je to 73 km.

ARTE Y NATURA VALDIVIELSO
ARTE Y NATURA VALDIVIELSO

7,7 / 10 (73 hodnocení)

ARTE se nachází v Quintana de Valdivielso. Y NATURA VALDIVIELSO má sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi. Hotel nabízí rodinné pokoje. V okolí Quintana de Valdivielso se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Burgos je to 73 km.

5 bedrooms house with enclosed garden at Merindad de Valdivielso
5 bedrooms house with enclosed garden at Merindad de Valdivielso

Merindad de Valdivielso se nachází v obci Quintana de Valdivielso v Kastilii a Leonu a nabízí 5 ložnic s uzavřenou zahradou a balkonem. Prázdninový dům má 5 ložnic, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. K dispozici je také gril. Na letiště Burgos je to 71 km.