Ubytování ve městě Puigmoreno

Město Puigmoreno se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Puigmoreno nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puigmoreno

Casa rural El olivo
Casa rural El olivo

10 / 10 (3 hodnocení)

Casa rural El olivo se nachází v Puigmorenu a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Na letiště Zaragoza je to 106 km.

Casa Rural Maria Isabel
Casa Rural Maria Isabel

8,8 / 10 (38 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Maria Isabel máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Maria Isabel se nachází v obci Puigmoreno v oblasti Valmuel a nabízí sluneční terasu s venkovním nábytkem. Nabízí komfortní ubytování s možností vlastního stravování a turistické informace. Dům se 4 ložnicemi je moderně zařízený a má mírně romantický vzduch, klimatizaci a topení. Obývací pokoj má dřevěný trámový strop a dlážděnou podlahu. K dispozici je také TV, pohovka a jídelní stůl. K dispozici je plně vybavená kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. V koupelně najdete vanu nebo sprchu a fén. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Casa Rural Maria Isabel se nachází 4 km od centra Valmuelu, kde najdete mnoho obchodů a restaurací. Ubytování je vzdálené 5 minut jízdy autem od Motorlandu a 13 km od města Alcaniz, které je známé svou ropou. Město Bajo Aragon je vzdálené 19 km a je známé španělskou šunkou a broskví Calanda. Na letiště Zaragoza dojedete za 1 hodinu. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Casa Rural Marila
Casa Rural Marila

8,2 / 10 (142 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Marila máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Marila se nachází asi 8,1 km od Motorlandu a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na město. Výhled směřuje na hory a do zahrady. Toto ubytování v soukromí má TV s plochou obrazovkou. K dispozici je kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, sprcha s toaletními potřebami zdarma a fén. Každé ráno se podává kontinentální snídaně nebo snídaně formou bufetu. Casa Rural Marila má zahradu a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Zaragoza je to 106 km.