Ubytování ve městě Puerto Lápice

Město Puerto Lápice se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Puerto Lápice nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puerto Lápice

Casa Rural Los Rosales
Casa Rural Los Rosales

9,6 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Los Rosales máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Los Rosales se nachází v Puerto Lápice a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén a zahradu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Klimatizovaný apartmán má 4 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je terasa a dětské hřiště. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 148 km.

Casa Rural La Tia Lola
Casa Rural La Tia Lola

9,3 / 10 (288 hodnocení)

Casa Rural La Tia Lola se nachází v Puerto Lápice a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s terasou a výhledem na město. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K dispozici je lednice, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 149 km.

Hotel El Puerto
Hotel El Puerto

7,9 / 10 (287 hodnocení)

Hotel El Puerto se nachází v Puerto Lápice, na úpatí pohoří La Sierrecilla. V hotelové restauraci si hosté mohou vychutnat tradiční mancheganská jídla. Všechny klimatizované pokoje mají TV, stereo systém a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. K dispozici je také topení. Hosté mohou využívat sdílený lounge s krbem. K dispozici je pokojová služba a obědové balíčky. K dispozici je také bar, terasa a zahrada. Hotel El Puerto nabízí snadný přístup k dálnici A-4. Město Ciudad Real je 65 km daleko. Do Madridu dojedete autem za 1 hodinu.