Ubytování ve městě Puerto de la Laja

Město Puerto de la Laja se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Puerto de la Laja nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puerto de la Laja

Casa del Ingeniero
Casa del Ingeniero

8,9 / 10 (29 hodnocení)

V ubytování Casa del Ingeniero máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa del Ingeniero se nachází v Puerto de la Laja v Andalusii, 93 km od Taviry. Nabízí gril a výhled na řeku. Monte Gordo je vzdálené 73 km. Součástí apartmánů je posezení, kuchyň s chladničkou, varnou deskou a rychlovarnou konvicí, vlastní koupelna s vanou nebo sprchou, ručníky a v některých případech také terasa a/nebo balkon. K dispozici je také kuchyň s mikrovlnnou troubou. Nechybí ani toustovač a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete vanu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Casa del Ingeniero má také terasu. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně rybaření, kanoistiky a pěší turistiky. Casa del Ingeniero stojí 80 km od ostrova Isla Canela a 70 km od ostrova Isla Cristina. Pláž řeky Sanlucar de Guadiana je vzdálená 15 km.

Casa de las Letrinas Baja
Casa de las Letrinas Baja

8,7 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Casa de las Letrinas Baja máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Prázdninový dům Casa de las Letrinas Baja se nachází v Puerto de la Laja, 93 km od Taviry. K dispozici je terasa. Součástí apartmánu je kuchyň. Casa de las Letrinas Baja má také terasu. Casa de las Letrinas Baja stojí 73 km od Monte Gordo a 80 km od ostrova Isla Canela. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky a rybaření. Pláž řeky Sanlucar de Guadiana je vzdálená 15 km.

Casa de los Olivos
Casa de los Olivos

8,6 / 10 (22 hodnocení)

V ubytování Casa de los Olivos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Prázdninový dům Casa de los Olivos se nachází v Puerto de la Laja. Je vzdálen 93 km od Taviry a může se pochlubit výhledem na řeku. Apartmán má kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Casa de los Olivos má také terasu. Casa de los Olivos stojí 73 km od Monte Gordo a 80 km od ostrova Isla Canela. Pláž řeky Sanlucar de Guadiana je vzdálená 15 km.

Casa de los Curas
Casa de los Curas

8,6 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování Casa de los Curas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Prázdninový dvojdomek Casa de los Curas se nachází v Puerto de la Laja v Andalusii. Poskytuje výhled na řeku a je vzdálen 93 km od Taviry. Součástí apartmánu je kuchyň. Casa de los Curas poskytuje ručníky a ložní prádlo. Casa de los Curas má také terasu. Casa de los Curas stojí 73 km od Monte Gordo a 80 km od ostrova Isla Canela. K oblíbeným aktivitám v okolí patří kanoistika a pěší turistika. Pláž řeky Sanlucar de Guadiana je vzdálená 15 km.

Casa de las Letrinas Alta
Casa de las Letrinas Alta

8,1 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování Casa de las Letrinas Alta máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Prázdninový dům Casa de las Letrinas Alta se nachází v Puerto de la Laja v Andalusii. Poskytuje výhled na řeku a je vzdálen 93 km od Taviry. V kuchyni je myčka nádobí, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Casa de las Letrinas Alta poskytuje ručníky a ložní prádlo. Casa de las Letrinas Alta má také terasu. Casa de las Letrinas Alta stojí 73 km od Monte Gordo a 80 km od Isla Canela. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně rybaření a pěší turistiky. Pláž řeky Sanlucar de Guadiana je vzdálená 15 km.