Ubytování ve městě Puerto de la Estaca

Město Puerto de la Estaca se nachází v regionu El Hierro ve státě Španělsko. Celkově ve městě Puerto de la Estaca nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puerto de la Estaca

Casa Puerto de la Estaca
Casa Puerto de la Estaca

8,9 / 10 (69 hodnocení)

V ubytování Casa Puerto de la Estaca máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Puerto de la Estaca se nachází v Puerto de la Estaca, v blízkosti pláže Puerto de la Estaca a 2,5 km od pláže Playa de Timijiraque. Nabízí balkon s výhledem na hory, zahradu a gril. Nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. V okolí se lze věnovat šnorchlování. Prázdninový dům stojí 33 km od pláže Playa del Verodal a 8,5 km od lanovky Roque de la Bonanza. Na letiště El Hierro je to 7 km.

Apartamento puerto estaca 3
Apartamento puerto estaca 3

7,1 / 10 (52 hodnocení)

Apartamento puerto estaca 3 se nachází v Puerto de la Estaca, v blízkosti pláže Puerto de la Estaca a 2,6 km od pláže Playa de Timijiraque. Nabízí balkon s výhledem na moře, zahradu a gril. Nachází se 34 km od letoviska Playa del Verodal a má nepřetržitě otevřenou recepci. Prázdninový dům má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. V okolí se můžete věnovat rybaření. Prázdninový dům stojí 8,6 km od lanovky Roque de la Bonanza a 42 km od Faro de Orchilla. Na letiště El Hierro je to 7 km.