Ubytování ve městě Puerto de Gandía

Město Puerto de Gandía se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Puerto de Gandía nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puerto de Gandía

Oreneta
Oreneta

9 / 10 (1 hodnocení)

Oreneta se nachází v Puerto de Gandía, 2,3 km od Rafalcaid, 40 km od autobusového nádraží Denia a 40 km od hradu Denia. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Playa Gandia je vzdálená 200 metrů a Venecia 1,8 km. Chata má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Chata stojí 47 km od hory El Montgó a 33 km od majáku Cullera. Na letiště Valencia je to 76 km.

Apartamento Jardines de Playa Gandia
Apartamento Jardines de Playa Gandia

8,2 / 10 (17 hodnocení)

V ubytování Apartamento Jardines de Playa Gandia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento Jardines de Playa Gandia se nachází v Puerto de Gandía a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi zajímavosti v okolí patří Playa Gandia, Venecia a Rafalcaid. Apartamento Jardines de Playa Gandia leží 76 km od letiště ve Valencii a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Mis Gardenias de Playa Gandia
Mis Gardenias de Playa Gandia

7,7 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Mis Gardenias de Playa Gandia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mis Gardenias de Playa Gandia nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v Puerto de Gandía, 5 km od Gandía. Mis Gardenias de Playa Gandia má výhled do zahrady a leží 45 km od Calpe. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Apartmán má kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mis Gardenias de Playa Gandia má také sezónní venkovní bazén. Wi-Fi je dostupné zdarma. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat golfu a jízdě na koni. Mis Gardenias de Playa Gandia stojí 30 km od Denie a 46 km od Altey. V okolí se můžete věnovat windsurfingu, potápění, rybaření a dalším aktivitám. Na letiště Valencia je to 60 km.

Infante
Infante

6,9 / 10 (26 hodnocení)

V ubytování Infante máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento apartmán se nachází v letovisku Playa de Gandía ve Valencii, 6,7 km od města Gandía. Hosté mohou využívat soukromou zařízenou terasu a přístup ke společnému venkovnímu bazénu a tenisovému kurtu. K dispozici je TV, DVD přehrávač a kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Infante poskytuje ručníky a ložní prádlo. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a bidet. Infante stojí 57 km od Calpe a 38,5 km od Denie. Na letiště Valencia je to 78 km.

Cerezo
Cerezo

6,4 / 10 (5 hodnocení)

Tato klimatizovaná vila se nachází v obci Marenys de Rafalcaid, pouhých 200 metrů od pláže, a nabízí přístup ke společnému venkovnímu bazénu. Gandía je vzdálená 3,5 km. Apartmán má kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou. K vybavení patří satelitní TV a CD přehrávač. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Cerezo stojí 56 km od Calpe a 38 km od Denie. Na letiště Valencia je to 86 km.

Deseo
Deseo

6 / 10 (3 hodnocení)

Deseo se nachází asi 1 km od pláže Playa Gandia a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Nabízí výhled na bazén a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Venecia je vzdálená 1,4 km a Rafalcaid 2 km. Na letiště Valencia je to 75 km.

LAS GARDENIAS GANDIA - Alquiler Familias
LAS GARDENIAS GANDIA - Alquiler Familias

5,6 / 10 (76 hodnocení)

LAS GARDENIAS GANDIA - Alquiler Familias se nachází v Puerto de Gandía, 1,4 km od pláže Playa Gandia a 1,6 km od L'ahuiru. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo windsurfingu. LAS GARDENIAS GANDIA - Alquiler Familias stojí 42 km od autobusového nádraží a hradu Denia. Na letiště Valencia je to 70 km.