Ubytování ve městě Puentesampayo

Město Puentesampayo se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Puentesampayo nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puentesampayo

HyP - Camino Conde
HyP - Camino Conde

9,7 / 10 (20 hodnocení)

HyP - Camino Conde se nachází v obci Puentesampayo, 700 metrů od pláže Matilde, 2,1 km od pláže Areeiro a 23 km od Estación Maritima. Tento apartmán se nachází 41 km od ostrova Cortegada a 12 km od autobusového nádraží Pontevedra. Tento apartmán se 2 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 12 km od vlakového nádraží Pontevedra a 21 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Na letiště Vigo je to 14 km.

HyP - Brincadeira
HyP - Brincadeira

9,7 / 10 (3 hodnocení)

HyP - Brincadeira se nachází ve městě Puentesampayo, 2,5 km od pláže Areeiro, 23 km od Estación Maritima a 13 km od vlakového nádraží Pontevedra. 1,3 km od pláže Matilde. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 21 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 42 km od ostrova Cortegada. Na letiště Vigo je to 13 km.

Chousiña
Chousiña

9,6 / 10 (31 hodnocení)

Chousiña se nachází v obci Puentesampayo, 1,1 km od pláže Matilde, 1,9 km od pláže Areeiro a 24 km od Estación Maritima. Nabízí zahradu, terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Na místě je soukromé parkoviště. Chousiña stojí 13 km od vlakového nádraží Pontevedra a 21 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Na letiště Vigo je to 14 km.

HyP - ÁTICO L
HyP - ÁTICO L

9,5 / 10 (22 hodnocení)

HyP - ÁTICO L se nachází asi 1,3 km od pláže Matilde a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, jízdě na koni a windsurfingu. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat potápění a rybaření. HyP - ÁTICO L stojí 2,5 km od pláže Areeiro a 22 km od Estación Maritima. Na letiště Vigo je to 13 km.

Hostel Albergue O Mesón - Apartamentos
Hostel Albergue O Mesón - Apartamentos

9,4 / 10 (272 hodnocení)

V ubytování Hostel Albergue O Mesón - Apartamentos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostel Albergue O Mesón - Apartamentos se nachází v obci Puentesampayo, necelý 1 km od pláže Matilde, a nabízí restauraci, bar a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 12 km od vlakového nádraží Pontevedra a 21 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 1,4 km od pláže Areeiro a 24 km od Estación Maritima. Hostel Albergue O Mesón - Apartamentos je vzdálený 14 km od letiště Vigo a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Vivienda familiar en la Ría de Vigo
Vivienda familiar en la Ría de Vigo

9,3 / 10 (12 hodnocení)

Vivienda familiar en la Ría de Vigo se nachází v Puentesampayu, 1,8 km od pláže Matilde, 3 km od pláže Areeiro a 23 km od Estación Maritima. Nabízí sdílený lounge a terasu. Tento prázdninový dům se nachází 13 km od vlakového nádraží Pontevedra a 22 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Prázdninový dům má přímý přístup na balkon, 4 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 42 km od ostrova Cortegada a 13 km od autobusového nádraží Pontevedra. Vivienda familiar en la Ría de Vigo stojí 14 km od letiště Vigo.

Hostel Albergue O Mesón
Hostel Albergue O Mesón

9 / 10 (1247 hodnocení)

V ubytování Hostel Albergue O Mesón máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostel Albergue O Mesón se nachází v Puentesampayu, necelý 1 km od pláže Matilde, a nabízí bar, pokoje vhodné pro alergiky a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotel se nachází asi 24 km od Estación Maritima, 12 km od vlakového nádraží Pontevedra a 21 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Ubytování je nekuřácké a nachází se 1,4 km od pláže Areeiro. Všechny pokoje v hostelu jsou vybavené rychlovarnou konvicí. Pokoje mají kávovar a některé také balkon nebo výhled na město. K vybavení patří lednice. Hostel Albergue O Mesón je vzdálený 41 km od ostrova Cortegada a 12 km od autobusového nádraží Pontevedra. Na letiště Vigo je to 14 km.

HyP-Playa Matilde
HyP-Playa Matilde

9 / 10 (1 hodnocení)

HyP-Playa Matilde se nachází v obci Puentesampayo, jen pár kroků od pláže Matilde, a nabízí vířivku. Tento apartmán se nachází 1,2 km od pláže Areeiro a 23 km od Estación Maritima. Tento apartmán se 3 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 12 km od vlakového nádraží Pontevedra a 20 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Na letiště Vigo je to 14 km.