Ubytování ve městě Prenafeta

Město Prenafeta se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Prenafeta nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Prenafeta

Casa Maro Prenafeta
Casa Maro Prenafeta

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Maro Prenafeta se nachází asi 42 km od zábavního parku PortAventura a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Maro Prenafeta stojí 43 km od přístavu Tarragona a zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 38 km.

Aaccent Prenafeta Montblanc
Aaccent Prenafeta Montblanc

8,6 / 10 (10 hodnocení)

Aaccent Prenafeta Montblanc se nachází v Prenafetě, pouhých 42 km od zábavního parku PortAventura, a nabízí sdílený lounge, zázemí pro vodní sporty a sdílenou kuchyň. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 4 koupelny se sprchou a fénem. K dispozici je také posezení a 4 koupelny. Každé ráno se podává kontinentální nebo vegetariánská snídaně. Aaccent Prenafeta Montblanc má také dětské hřiště. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Ubytování je vzdálené 43 km od přístavu Tarragona a zábavního parku Ferrari Land. Aaccent Prenafeta Montblanc stojí 38 km od letiště Reus a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.