Ubytování ve městě Pratdip

Město Pratdip se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pratdip nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pratdip

Casa Rural Cal Baté
Casa Rural Cal Baté

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural Cal Baté se nachází ve městě Pratdip, 31 km od zábavního parku PortAventura, a nabízí služby concierge, nekuřácké pokoje, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a terasu. Hotel stojí 32 km od zábavního parku Ferrari Land, 40 km od přístavu Tarragona a 40 km od kongresového centra Palacio de Congresos. Výhled směřuje na hory. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Casa Rural Cal Baté nabízí pokoje s balkonem a kávovarem. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu, bezplatné toaletní potřeby a ložní prádlo. Každé ráno se podává italská, vegetariánská nebo veganská snídaně. V Pratdip a okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šnorchlování. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky. Casa Rural Cal Baté stojí 34 km od Gaudího centra Reus a 35 km od města Aquopolis La Pineda. Na letiště Reus je to 34 km.

Hotel Mas Mariassa
Hotel Mas Mariassa

9,1 / 10 (134 hodnocení)

Hotel Mas Mariassa je obklopen přírodou a nabízí zahradu, relaxační terasu a venkovní bazén. Nachází se 2 km od Pratdip. Pláž Hospitalet de l'Infant je vzdálená 12 km. Tento okouzlující hotel má pokoje s dřevěnými podlahami, dubovými nebo kovovými prvky, klimatizací, topením, šatní skříní, TV s plochou obrazovkou a telefonem. Všechny mají vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami zdarma. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Hotel Mas Mariassa’s V restauraci se podává snídaně formou bufetu a tradiční místní kuchyně. Na požádání jsou k dispozici speciální dietní menu. Hora Sierra de Llaberia je vzdálená 3 km a do Tarragony dojedete za 35 minut. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Can Jaume Porxo
Can Jaume Porxo

9,1 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Can Jaume Porxo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Jaume Porxo se nachází v Pratdip v Katalánsku a nabízí terasu a výhled na hory. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny se sprchou a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také venkovní bazén. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Can Jaume Porxo stojí 23 km od Salou a 33 km od Tarragony. Pláž "Miami playa" je jen 9,5 km od domu, také je "Bonmont" golfové hřiště 8 km. Na letiště Reus je to 26 km.

Cal Moreno
Cal Moreno

9 / 10 (26 hodnocení)

V ubytování Cal Moreno máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Moreno nabízí ubytování s výhledem na hory v Pratdip, 31 km od zábavního parku PortAventura a 32 km od zábavního parku Ferrari Land. Tento prázdninový dům sídlí v budově z 18. století, 40 km od přístavu Tarragona a 40 km od Palacio de Congresos. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat sezónní venkovní bazén a v okolí se věnovat pěší turistice. Cal Moreno stojí 34 km od Gaudího centra Reus a 35 km od města Aquopolis La Pineda. Na letiště Reus je to 34 km.

Villa Les Sorts, Pratdip, Tarragona
Villa Les Sorts, Pratdip, Tarragona

9 / 10 (10 hodnocení)

Villa Les Sorts, Pratdip, Tarragona se nachází v Pratdip a nabízí zahradu, terasu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí, TV s plochou obrazovkou, posezení a 4 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 27 km od zábavního parku PortAventura a 28 km od zábavního parku Ferrari Land. Villa Les Sorts, Pratdip, Tarragona stojí 30 km od letiště Reus.

Can Mugues
Can Mugues

Can Mugues nabízí ubytování s výhledem na hory, balkonem a kávovarem, asi 31 km od zábavního parku PortAventura. Ubytování je vzdálené 32 km od zábavního parku Ferrari Land a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky, francouzsky a italsky. Prázdninový dům je vzdálený 40 km od přístavu Tarragona a kongresového centra Palacio de Congresos. Letiště Reus je ve vzdálenosti 34 km.

Can Moletes
Can Moletes

8 / 10 (2 hodnocení)

Can Moletes se nachází 31 km od zábavního parku PortAventura a 32 km od zábavního parku Ferrari Land. Nabízí bezplatné Wi-Fi a gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 40 km od přístavu Tarragona a kongresového paláce Palacio de Congresos. Letiště Reus je ve vzdálenosti 34 km.

Отдельный этаж в традиционном испанском доме
Отдельный этаж в традиционном испанском доме

Featuring mountain views, Отдельный этаж в традиционном испанском доме features accommodation with a terrace and a balcony, around 30 km from Ferrari Land. Located 29 km from PortAventura, the property provides a garden and free private parking. The apartment is equipped with 3 bedrooms, a flat-screen TV and a fully equipped kitchen that provides guests with a fridge, an oven, a washing machine, a microwave and a stovetop. Towels and bed linen are provided in the apartment. Marina Tarragona is 38 km from the apartment, while Palacio de Congresos is 37 km away. The nearest airport is Reus, 32 km from Отдельный этаж в традиционном испанском доме, and the property offers a paid airport shuttle service.