Ubytování ve městě Prádena

Město Prádena se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Prádena nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Prádena

Casa Rural El Covanchón
Casa Rural El Covanchón

9,8 / 10 (11 hodnocení)

Casa Rural El Covanchón nabízí ubytování v Prádeně. Do Segovie je to 42 km. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají jídelní kout a posezení s TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také kuchyňský kout s myčkou a sporákem. Nechybí ani toustovač a kávovar. Nechybí ani ložní prádlo. Casa Rural El Covanchón stojí 10 km od Pedrazy a 38 km od La Granja de San Ildefonso. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 74 km.

Casa rural Sierra de Prádena
Casa rural Sierra de Prádena

9,7 / 10 (16 hodnocení)

Tato vila se 6 ložnicemi se nachází na klidném místě v obci Prádena. Stylové ubytování má obývací pokoj s rozkládací pohovkou a TV s plochou obrazovkou a 7 koupelen. Klimatizovaná vila s vysoce kvalitním moderním interiérem a TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávačem. Jedna z ložnic má malou terasu a k dispozici je také pračka. Hosté si mohou připravit jídlo v moderní, dobře vybavené kuchyni s kávovarem, myčkou nádobí a jídelním koutem. V okruhu 5 minut chůze najdete řadu kaváren a restaurací. Je ideální pro jednodenní výlety, Madrid je jen hodinu od vily. Okolní krajina je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a dobrodružné sporty, jako je čtyřkolka. Letiště Madrid-Barajas je vzdálené 105 km a dostanete se k němu za 1 hodinu po dálnici A1. Národní park Hayedo de Tejera Negra je vzdálený 15 minut jízdy.

El Telar Arte y Naturaleza
El Telar Arte y Naturaleza

9,5 / 10 (2 hodnocení)

El Telar Arte y Naturaleza se nachází v Prádeně, 47 km od náměstí Plaza Mayor a památníku Loba Capitolina. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Nabízí zahradu, terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 2 ložnice a kuchyň s lednicí, sporákem a rychlovarnou konvicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 47 km od městských hradeb Segovia a 48 km od Alcazar de Segovia. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 100 km. y Naturaleza.

El pajar de los sueños
El pajar de los sueños

9,3 / 10 (50 hodnocení)

El pajar de los sueños se nachází v Prádeně, 47 km od památníku Loba Capitolina a městských hradeb Segovia. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. 47 km od náměstí Plaza Mayor. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má balkon, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 48 km od Alcazar de Segovia a 43 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra. Na letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je to 99 km.

Alojamiento la Luz de la Sierra
Alojamiento la Luz de la Sierra

8,6 / 10 (20 hodnocení)

Alojamiento la Luz de la Sierra se nachází v Prádeně, 47 km od památníku Loba Capitolina, 47 km od městských hradeb Segovia a 48 km od Alcazar de Segovia. Nabízí terasu a zázemí pro grilování. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný venkovský dům má 3 ložnice a 1 koupelnu se sprchou, vířivkou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a toustovačem, vana s fénem a župany. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Alojamiento la Luz de la Sierra stojí 43 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra a 46 km od kostela San Lorenzo. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 99 km.

Casa Rural El acebo
Casa Rural El acebo

8,4 / 10 (28 hodnocení)

Casa Rural El acebo se nachází v Prádeně, 47 km od náměstí Plaza Mayor a památníku Loba Capitolina. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Městské hradby Segovia jsou vzdálené 47 km a Alcazar de Segovia 48 km. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 99 km.

hostal Decerca Prádena
hostal Decerca Prádena

8,2 / 10 (353 hodnocení)

V ubytování hostal Decerca Prádena máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tříhvězdičkový penzion hostal Decerca Prádena se nachází v Prádeně, 47 km od náměstí Plaza Mayor, a nabízí zahradu, terasu a restauraci. Tento 1hvězdičkový hotel nabízí prodej skipasů a business centrum. Ubytování je nekuřácké a stojí 47 km od památníku Loba Capitolina. Pokoje jsou vybavené psacím stolem a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete bidet, bezplatné toaletní potřeby a fén. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří lyžování. Tento 1hvězdičkový hotel nabízí službu půjčení lyžařského vybavení. Ubytování je vzdálené 47 km od městských hradeb Segovia a 48 km od Alcazaru de Segovia. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 99 km.

Casa Rural Luces y Sombras
Casa Rural Luces y Sombras

8,2 / 10 (12 hodnocení)

Casa Rural Luces nabízí klimatizované ubytování s balkonem. y Sombras se nachází v Prádeně. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Tento venkovský dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Hosté mohou využívat vířivku. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Casa Rural Luces stojí 47 km od náměstí Plaza Mayor. y Sombras stojí 47 km od památníku Loba Capitolina. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 99 km.