Ubytování ve městě Poveda de la Sierra

Město Poveda de la Sierra se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Poveda de la Sierra nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Poveda de la Sierra

Apartamentos Cruz Mar
Apartamentos Cruz Mar

9,2 / 10 (140 hodnocení)

Apartamentos Cruz Mar se nachází v obci Poveda de la Sierra v regionu Castilla-La Mancha a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, neplaceným soukromým parkovištěm a vířivkou. Všechny apartmány mají výhled na město nebo hory, kuchyňský kout, TV, DVD přehrávač, šatní skříň, pračku a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří lednice, sporák, myčka nádobí a kávovar. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Na letiště Madrid-Torrejón je to 164 km.

Hospedaje Rural Casa Parri
Hospedaje Rural Casa Parri

8,5 / 10 (44 hodnocení)

Hospedaje Rural Casa Parri se nachází v obci Poveda De La Sierra v srdci přírodní rezervace Alto Tajo a nabízí bezplatné Wi-Fi. Součástí hotelu je restaurace specializovaná na maso. Všechny vytápěné pokoje v tomto rustikálním stylu mají TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Některé pokoje mají vířivku. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Hospedaje Rural Casa Parri se nachází v dobré oblasti pro pěší turistiku a cykloturistiku, včetně působivé krajiny s malými kaňony a vodopády. Řeka Tajo je vzdálená 3 km a nabízí možnost vyzkoušet si několik vodních sportů. Středověké město Molina de Aragón je vzdálené 30 km. Okouzlující město Cuenca je vzdálené 70 minut jízdy.