Ubytování ve městě Potríes

Město Potríes se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Potríes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Potríes

La Cambra casa rural
La Cambra casa rural

9,8 / 10 (21 hodnocení)

La Cambra casa rural nabízí ubytování s terasou a balkonem, asi 39 km od autobusového nádraží Denia. Tento prázdninový dům nabízí výhled na hory a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám pomůže s plánováním vašeho pobytu. K dispozici je také gril. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika. La Cambra casa rural může zajistit půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 39 km od hradu Denia a 45 km od hory El Montgó. Na letiště Valencia je to 82 km.

Finca de l’Anglés. Levante
Finca de l’Anglés. Levante

9 / 10 (1 hodnocení)

Finca de l'Anglés se může pochlubit výhledem na moře. Levante nabízí ubytování s terasou a balkonem, asi 39 km od autobusového nádraží Denia. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 40 km od hradu Denia a 46 km od města El Montgó. Na letiště Valencia je to 83 km. Levante.