Ubytování ve městě Posada de Rengos

Město Posada de Rengos se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Posada de Rengos nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Posada de Rengos

Casa Mario
Casa Mario

9,5 / 10 (271 hodnocení)

Tento tradiční dům se nachází v přírodní rezervaci Fuentes del Narcea Degaña e Ibias, vedle biosféry Muniellos. Nabízí útulné rustikální ubytování s bezplatným Wi-Fi, výhledem na hory a snídaní zdarma. Casa Mario se nachází v kouzelném uzavřeném dvoře a nabízí elegantní pokoje s odhalenými kamennými zdmi a dřevěnými trámy. Všechny mají dřevěné podlahy, jemné osvětlení a vlastní koupelnu s fénem. Hosté si mohou připravit jídlo v kuchyni a vychutnat si je v jídelně nebo ve stínu starého obchodu s obilím. K dispozici je také pohodlný TV salonek se stolními hrami a počítačem. Dům Mario má dětské hřiště a výběr knih a informací o okolí. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika, cyklistika a rybaření. Historické město Cangas del Narcea je vzdálené pouhých 9 km. Casa Mario se nachází v blízkosti bezplatného veřejného parkoviště, 90 minut jízdy od Ovieda.

Casa Ponce
Casa Ponce

9,5 / 10 (62 hodnocení)

Casa Ponce se nachází v Posada de Rengos a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Nabízí sdílenou kuchyň a gril. Výhled směřuje do zahrady. Pokoje mají šatní skříň. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s vanou a bezplatnými toaletními potřebami a některé také kuchyň s lednicí. Hosté Casa Ponce se mohou v Posada de Rengos a okolí věnovat různým aktivitám včetně lyžování a cyklistiky. Na letiště Asturias je to 101 km.

Apartamentos Rurales Asturias
Apartamentos Rurales Asturias

7,4 / 10 (14 hodnocení)

Apartamentos Rurales Asturias se nachází v obci Posada de Rengos a nabízí zahradu a ubytování s kuchyní. Na letiště Asturias je to 105 km.