Ubytování ve městě Ponga

Město Ponga se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ponga nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ponga

Amazing apartment in Ponga with 3 Bedrooms and WiFi
Amazing apartment in Ponga with 3 Bedrooms and WiFi

10 / 10 (1 hodnocení)

Amazing apartment in Ponga with 3 Bedrooms and Wi-Fi se nachází ve městě Ponga v Asturii a nabízí 3hvězdičkové ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento 3hvězdičkový apartmán má výhled na hory a je vzdálený 41 km od jezera Covadonga. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou. Nechybí ani TV. Apartmán stojí 40 km od muzea Sidra a 44 km od La Cueva de Tito Bustillo. Na letiště Asturias je to 105 km.

Apartamentos Los Rosales
Apartamentos Los Rosales

9,4 / 10 (38 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Los Rosales máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Los Rosales se nachází ve městě Ponga, 70 km od města Llanes, a nabízí bezplatné Wi-Fi a restauraci. Do lyžařského střediska San Isidro dojedete autem za 2 hodiny. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na hory. Ve všech je kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani toustovač a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a bidet. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Apartamentos Los Rosales nabízí také terasu. Na místě je restaurace. K dispozici jsou také obědové balíčky. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika a rybaření. Potes je 90 km daleko. Apartamentos Los Rosales stojí 30 km od Cangas de Onís. Na letiště Asturias je to 82 km.

El Horrín De Claudia
El Horrín De Claudia

9 / 10 (3 hodnocení)

El Horrín De Claudia se nachází ve městě Ponga, pouhých 48 km od jezera Covadonga, a nabízí terasu, zázemí pro grilování a nepřetržitě otevřenou recepci. Nabízí výhled na hory a terasu. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je lednice, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. Na letiště Asturias je to 117 km.

La Casona de Mestas
La Casona de Mestas

7,9 / 10 (201 hodnocení)

La Casona de Mestas se nachází v přírodní rezervaci Ponga a nabízí přírodní termální bazén v jeskyni. Tento okouzlující asturijský venkovský dům se otevírá do krásných zahrad a má terasu s krásným výhledem na okolní hory a řeku Ponga. La Casona de Mestas má rustikální pokoje zařízené v atraktivních pastelových barvách. Všechny pokoje mají topení a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. V restauraci Mestas, která se specializuje na zvěřinu, si můžete vychutnat tradiční asturskou kuchyni. K dispozici je také kavárna, salonek s TV a knihovna. Přírodní rezervace je ideální pro pěší turistiku a hotel se nachází v blízkosti úpatí hor Cordal de Ponga, řeky Taranes a lesa Peloño. Město Cangas de Onís je vzdálené 25 minut jízdy a Ribadesella a asturské pobřeží necelých 50 km.

Apartamentos Aguasaliu
Apartamentos Aguasaliu

7,6 / 10 (143 hodnocení)

Apartamentos Aguasaliu nabízí ubytování s možností vlastního stravování v přírodní rezervaci Ponga, na hranici národního parku Picos de Europa. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Hosté mají volný vstup do společných zařízení v hotelu Puente Vidosa, který se nachází vedle Apartamentos Aguasaliu. Patří mezi ně bazén, sauna, vířivka a posilovna. Aguasaliu má apartmány s vlastní terasou a krásným výhledem na hory a řeku Sella. K dispozici je také obývací pokoj s TV a plně vybavená kuchyň. V koupelně najdete vanu nebo sprchu. Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně. Cangas de Onís je 20 minut jízdy autem a Oviedo je 92 km daleko. Parkování na místě je zdarma.