Ubytování ve městě Polanco

Město Polanco se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Polanco nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Polanco

Apartamentos Olga Cantabria
Apartamentos Olga Cantabria

9,6 / 10 (59 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Olga Cantabria máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Olga Cantabria se nachází 24 km od Puerto Chico a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 23 km od přístavu Santander a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 24 km od festivalového paláce Santander a 25 km od kasina El Sardinero. Na letiště Santander je to 20 km.

Posada Rolisas
Posada Rolisas

8,9 / 10 (348 hodnocení)

V ubytování Posada Rolisas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tato elegantní zrekonstruovaná budova z 19. století se nachází v centru regionu Cantabria. Dům je obklopen zahradou o rozloze 10 000 m2 se sto let starými magnoliemi, hortenzií, růžemi a divokými květinami. Hotel Rolisas má světlé prostorné pokoje s vlastní koupelnou, dřevěnými podlahami, LCD TV a výhledem do zahrady. Rolisas Hotel nabízí snídaně formou bufetu a na požádání je k dispozici také jídelna. Hosté mohou také požádat o službu praní a žehlení prádla. K dispozici je také knihovna a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a jízdě na koni. Golfové hřiště je vzdálené 3 km.

Apartamentos Y Posada El Cafetal
Apartamentos Y Posada El Cafetal

8,5 / 10 (111 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Y Posada El Cafetal máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Y Posada El Cafetal se nachází v obci Polanco a nabízí výhled na jezero, zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Některé pokoje mají balkon s výhledem na hory, plně vybavenou kuchyň a sdílenou koupelnu se sprchou. Ve vile se podává snídaně formou bufetu nebo americká snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartamentos Y Posada El Cafetal stojí 21 km od přístavu Santander a 22 km od Puerto Chico. Na letiště Santander je to 18 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.