Ubytování ve městě Poblet

Město Poblet se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Poblet nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Poblet

Hostatgeria de Poblet
Hostatgeria de Poblet

8,4 / 10 (465 hodnocení)

V ubytování Hostatgeria de Poblet máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostatgeria de Poblet se nachází v proslulém klášteře vesnice Poblet a nabízí pokoje s výhledem na hory kolem Pobletu. Nachází se v centru tohoto půvabného města zapsaného na seznamu UNESCO. Hostatgeria de Poblet má moderní, jednoduše zařízené pokoje s dřevěnými podlahami. K dispozici je topení, bezplatné Wi-Fi a vlastní koupelna. V restauraci Poblet si můžete vychutnat katalánská jídla. K dispozici je také kavárna. Poblet má krásné prostředí v pohoří Prades, ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku.Přírodní rezervace Montsant je vzdálená 30 minut jízdy. Tarragona a její pláže jsou vzdálené přibližně 50 km. Reus a jeho letiště jsou vzdálené 45 minut jízdy autem.

Masia Sagués
Masia Sagués

7,7 / 10 (332 hodnocení)

V ubytování Masia Sagués máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Masia Sagués se nachází 1 km od kláštera Poblet zapsaného na seznamu UNESCO. Hosté mohou využívat společnou zahradu s bazénem a ochutnat místní kuchyni v restauraci. Klimatizované apartmány mají kuchyňský kout, jídelní část a posezení s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Snídaně se podává v apartmánu za příplatek. Masia Sagués se nachází 10 km od Montblancu a 40 minut jízdy od měst Lleida a Tarragona.