Ubytování ve městě Pobladura de las Regueras

Město Pobladura de las Regueras se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pobladura de las Regueras nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pobladura de las Regueras

C R ALTOBIERZO, 9 Habitaciones Y 9 BAÑOS
C R ALTOBIERZO, 9 Habitaciones Y 9 BAÑOS

9,6 / 10 (7 hodnocení)

C R ALTOBIERZO, 9 Habitaciones Y 9 BAÑOS se nachází ve městě Pobladura de las Regueras, 42 km od hradu Ponferrada a 44 km od paláce Palacio Episcopal de Astorga. Hosté si zde mohou zahrát kulečník a šipky. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 8 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 9 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Po dni stráveném pěší turistikou, rybaření nebo kanoistikou mohou hosté relaxovat ve společném salonku. Na letiště León je to 89 km.

Neverending Bierzo
Neverending Bierzo

9 / 10 (23 hodnocení)

Neverending Bierzo se nachází asi 43 km od hradu Ponferrada a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, výhled na řeku a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 44 km od paláce Palacio Episcopal de Astorga. Neverending Bierzo stojí 89 km od letiště León.