Ubytování ve městě Pobla de Masaluca

Město Pobla de Masaluca se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pobla de Masaluca nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pobla de Masaluca

Casa Vall Bona
Casa Vall Bona

8,9 / 10 (11 hodnocení)

Casa Vall Bona se nachází v Pobla de Masaluca a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny se sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky a španělsky. Venkovský dům má také gril. Casa Vall Bona stojí 92 km od letiště Reus a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Los Trulls d´Auligué
Los Trulls d´Auligué

8,8 / 10 (105 hodnocení)

Los Trulls d'Auligué se nachází ve městě Pobla de Masaluca a nabízí výhled na hory, zahradu a sdílený lounge. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. je k dispozici na místě. Venkovský dům má balkon, výhled na město, posezení, kabelovou TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také varná deska, toustovač a kávovar. Letiště Reus je vzdáleno 92 km.

Camping Port Massaluca
Camping Port Massaluca

8,8 / 10 (67 hodnocení)

V ubytování Camping Port Massaluca máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Camping Port Massaluca se nachází ve městě Pobla de Masaluca a nabízí ubytování s výhledem na hory, zahradu, terasu, restauraci, bar a zázemí pro vodní sporty. Kemp poskytuje bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají klimatizaci, vlastní koupelnu a kuchyň s lednicí. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. Camping Port Massaluca podává každé ráno kontinentální a americkou snídani. K dispozici je také gril. V okolí se lze věnovat pěší turistice a šnorchlování. Camping Port Massaluca zajišťuje službu půjčení jízdních kol. Na letiště Lleida-Alguaire je to 84 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.