Ubytování ve městě Pobes

Město Pobes se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pobes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pobes

Casa Rural Lagun Etxea
Casa Rural Lagun Etxea

8,8 / 10 (798 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Lagun Etxea máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Lagun Etxea se nachází 29 km od arény Fernando Buesa a nabízí ubytování se zahradou, terasou a sdílenou kuchyní. Tento venkovský dům nabízí Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. K dispozici je plně vybavená koupelna se sprchou a fénem. Casa Rural Lagun Etxea podává denně kontinentální snídani a snídani formou bufetu. Ubytování je vzdálené 43 km od Ecomuseo de la Sal a 21 km od stadionu Mendizorroza. Casa Rural Lagun Etxea stojí 19 km od letiště Vitoria. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Una casa con vistas en Pobes
Una casa con vistas en Pobes

8,4 / 10 (69 hodnocení)

V ubytování Una casa con vistas en Pobes máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Una casa con vistas en Pobes se nachází asi 44 km od Ecomuseo de la Sal a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Una casa con vistas en Pobes stojí 21 km od stadionu Mendizorroza a 22 km od baskického parlamentu ve Vitorii-Gasteizu. Na letiště Vitoria je to 20 km.