Ubytování ve městě Pla del Panadés

Město Pla del Panadés se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pla del Panadés nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pla del Panadés

Casa Fontanals
Casa Fontanals

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Casa Fontanals se nachází v Pla del Panadés a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a kulečníku. Klimatizovaná vila má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Letiště Barcelona El Prat je vzdáleno 57 km.

Ca la Paula
Ca la Paula

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Ca la Paula se nachází v Pla del Panadés a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. K dispozici je také soukromý bazén. Prázdninový dům má 6 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. K dispozici jsou také 3 koupelny s bidetem, sprchou, vanou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Každé ráno se podává kontinentální snídaně nebo snídaně formou bufetu. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky. Ca la Paula nabízí dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Na barcelonské letiště El Prat je to 57 km.

Bed & Breakfast Wine & Cooking Penedès
Bed & Breakfast Wine & Cooking Penedès

9,7 / 10 (200 hodnocení)

Wine & Cooking Penedès se nachází v obci Pla del Penedès na statku ze 17. století. Tento bed and breakfast nabízí samoobslužný bar a občerstvení. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a denně se podává kontinentální snídaně. Má společnou terasu a velkou zahradu s nádherným výhledem na okolní vinice. V okolí se můžete věnovat cyklistice a pěší turistice. Všechny pokoje mají parketové podlahy, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, fénem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Wine & Cooking Penedès leží 3 minuty jízdy od města Puigdàlber a 7 km od Vilafranca del Penedès. Na nejbližší pláž v Sitges dojedete autem za 25 minut. Na barcelonské letiště El Prat je to 53 km.

Mas Palou
Mas Palou

9 / 10 (2 hodnocení)

Mas Palou se nachází 50 km od Camp Nou a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na bazén, satelitní TV, jídelní kout, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, sporák, myčka nádobí, kávovar a rychlovarná konvice. Každé ráno se podává kontinentální nebo italská snídaně formou bufetu. K dispozici je také gril. Mas Palou má dětské hřiště a sdílený lounge. Na barcelonské letiště El Prat je to 56 km.