Ubytování ve městě Piñuécar

Město Piñuécar se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Piñuécar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Piñuécar

Casa Rural El Remolón
Casa Rural El Remolón

9,3 / 10 (21 hodnocení)

Casa Rural El Remolón se nachází 50 km od kláštera Santa Maria de El Paular a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 71 km.

El Bulín de Piñuecar
El Bulín de Piñuecar

8,2 / 10 (330 hodnocení)

V ubytování El Bulín de Piñuecar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Bulín de Piñuecar se nachází v obci Piñuécar, 50 km od kláštera Santa Maria de El Paular. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, zahradou a vířivkou. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, TV s plochou obrazovkou, pračku a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na hory nebo do zahrady. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat pěší turistice. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 71 km.