Ubytování ve městě Pinofranqueado

Město Pinofranqueado se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pinofranqueado nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pinofranqueado

Casa Zambrana
Casa Zambrana

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Casa Zambrana se nachází asi 43 km od přírodního parku Las Batuecas a nabízí výhled na hory, sdílený lounge a terasu. Tento venkovský dům nabízí ubytování s balkonem. Tento klimatizovaný venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na místě je k dispozici venkovní bazén a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště Salamanca je to 163 km.

Akassa Alojamientos Bioclimaticos en las Hurdes
Akassa Alojamientos Bioclimaticos en las Hurdes

8,5 / 10 (22 hodnocení)

Akassa Alojamientos Bioclimaticos en se nachází v Pinofranqueadu, 30 km od přírodního parku Las Batuecas a 200 metrů od Mesegalu. las Hurdes nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s dětským hřištěm. Všechny apartmány mají terasu, kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, jídelní část, posezení s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a přezůvkami. K vybavení patří lednice, varná deska, toustovač, rychlovarná konvice a kávovar. Prázdninový dům má sluneční terasu. Akassa Alojamientos Bioclimaticos en las Hurdes poskytuje službu půjčení jízdních kol a v okolí se lze věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 3,1 km od Caminomoriska a 4 km od Saucedy. Akassa Alojamientos Bioclimaticos en las Hurdes leží 155 km od letiště Salamanca a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Hotel Rural Castúo H CC 656
Hotel Rural Castúo H CC 656

8,3 / 10 (352 hodnocení)

Hotel Rural Castúo H CC 656 se nachází v obci Pinofranqueado, 32 km od přírodního parku Las Batuecas, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště, sdílený lounge a terasu. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí restauraci a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Některé pokoje mají terasu s výhledem na město. Všechny pokoje jsou vybavené šatní skříní. Hotel Rural Castúo H CC 656 poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem, TV s plochou obrazovkou a v některých případech také s balkonem. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Hotel Rural Castúo H CC 656 nabízí 3hvězdičkové ubytování s vířivkou. Na letiště Salamanca je to 149 km.

Apartamentos Rurales El Prado
Apartamentos Rurales El Prado

8,3 / 10 (27 hodnocení)

Apartamentos Rurales El Prado se nachází v Extremaduranské vesnici Pinofranqueado a nabízí venkovní bazén se slanou vodou a gril. Apartmány v zahradě mají klimatizaci, bezplatné Wi-Fi a topení. Všechny apartmány v rustikálním stylu mají obývací pokoj s 32palcovou TV s plochou obrazovkou a pohovkou. V kuchyni je varná deska, mikrovlnná trouba a lednice. Některé apartmány mají balkon. V jídelně se podává domácí snídaně a v Pinofranqueadu najdete obchody. Apartmány se nacházejí v oblasti Las Hurdes v oblasti Extremadura a turistické informace jsou k dispozici na recepci. Lyžařský areál La Covatilla je od apartmánů vzdálený necelou hodinu a do Plasencie dojedete za 45 minut.