Ubytování ve městě Piñeiro

Město Piñeiro se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Piñeiro nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Piñeiro

Casa Solveira
Casa Solveira

9,4 / 10 (20 hodnocení)

Casa Solveira nabízí ubytování s výhledem na město, grilem a balkonem, asi 47 km od termálních pramenů As Burgas. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a stolnímu tenisu. Tento klimatizovaný venkovský dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 5 koupelen se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také posezení, pračka a 5 koupelen s fénem. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Po dni stráveném rybolovem nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casa Solveira stojí 28 km od kaňonu Sil a 46 km od výstaviště Auditorium. Na letiště Vigo je to 136 km.

Rectoral de Prado
Rectoral de Prado

8,9 / 10 (24 hodnocení)

Rectoral de Prado je zrekonstruovaný venkovský dům pocházející z 19. století. Je situován v San Salvador de Prado. Nabízí zahradu, zařízenou terasu s grilem a venkovní bazén. Do města Vigo dojedete autem za 55 minut. Tento okouzlující dům má odhalené kamenné zdi a dřevěné trámy. Jeho součástí jsou 4 ložnice, z nichž jedna je umístěna v samostatné budově spojené s hlavní budovou přes vnitřní dvůr. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s vanou. Obývací prostor je vybaven pohovkou a TV. Kuchyňský kout zahrnuje mikrovlnnou troubu, kávovar a pračku. Letiště Santiago de Compostela je vzdáleno 90 minut jízdy a Ourense leží 57 km od prázdninového domu Rectoral de Prado. Na místě je k dispozici neplacené parkoviště.