Ubytování ve městě Pinar de Campoverde

Město Pinar de Campoverde se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pinar de Campoverde nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pinar de Campoverde

Villa Mimosa Pinar de Campoverde by Villas&You
Villa Mimosa Pinar de Campoverde by Villas&You

9 / 10 (3 hodnocení)

Villa Mimosa Pinar de Campoverde by Villas&You se nachází v Pinar de Campoverde, 18 km od golfového hřiště Las Colinas a 49 km od klubu La Manga. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Vila stojí 20 km od nákupního centra Villamartin Plaza a 27 km od golfového rezortu Mar Menor. Villa Mimosa Pinar de Campoverde by Villas&You stojí 37 km od mezinárodního letiště Region de Murcia.

Villa KIP, private pool & jacuzzi surrounded by nature
Villa KIP, private pool & jacuzzi surrounded by nature

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Villa KIP, private pool & jacuzzi obklopené přírodou nabízí ubytování v Pinar de Campoverde s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory, venkovní bazén, zahradu a terasu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a vířivkou. Vila má také posezení a 3 koupelny. Hosté mohou využívat vířivku. Villa KIP stojí 19 km od golfového hřiště Las Colinas a 20 km od nákupního centra Villamartin Plaza. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 39 km.

LA CALETA - Cabo Roig - Apartamentos de Lujo
LA CALETA - Cabo Roig - Apartamentos de Lujo

8,6 / 10 (22 hodnocení)

LA CALETA - Cabo Roig - Apartamentos de Lujo se nachází 500 metrů od pláže Aquamarina a nabízí venkovní bazén, zahradu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na moře, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. LA CALETA - Cabo Roig - Apartamentos de Lujo nabízí vířivku. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Mezi zajímavosti v okolí patří pláž Playa La Caleta, pláž La Glea a pláž Playa de Barranco Rubio. LA CALETA - Cabo Roig - Apartamentos de Lujo stojí 46 km od mezinárodního letiště Region de Murcia. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Los Dolses Mirador Apartments 2 beds
Los Dolses Mirador Apartments 2 beds

8,3 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Los Dolses Mirador Apartments 2 beds máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Los Dolses Mirador Apartments 2 beds se nachází 12 km od golfového hřiště Las Colinas a nabízí venkovní bazén, zahradu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na bazén, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. Los Dolses Mirador Apartments 2 beds má restauraci, která podává evropskou kuchyni. V okolí se můžete věnovat potápění, rybaření a cyklistice. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Los Dolses Mirador Apartments 2 beds stojí 2 km od nákupního centra Villamartin Plaza a 34 km od golfového rezortu Mar Menor. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 48 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.