Ubytování ve městě Pimiango

Město Pimiango se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pimiango nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pimiango

El Jardín de Casa Male
El Jardín de Casa Male

9,1 / 10 (9 hodnocení)

El Jardín de Casa Male se nachází v obci Pimiango, jen 1,3 km od pláže Cala El Regolgueru, a nabízí zahradu, terasu a sdílenou kuchyň. Nabízí výhled na hory a do zahrady a je vzdálen 1,8 km od Playas de Mendia. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 2 koupelny s bidetem a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 2,1 km od pláže El Vivero a 27 km od jeskyně Soplao. Letiště Santander je ve vzdálenosti 71 km.

El Cabañon de Pimiango
El Cabañon de Pimiango

9 / 10 (21 hodnocení)

El Cabañon de Pimiango se nachází v obci Pimiango, 1,3 km od pláže Cala El Regolgueru, 1,8 km od Playas de Mendia a 2,1 km od pláže El Vivero. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento venkovský dům nabízí ubytování s terasou. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. El Cabañon de Pimiango stojí 27 km od jeskyně Soplao a 28 km od paláce Sobrellano. Na letiště Santander je to 71 km.

Apartamento Casa Male
Apartamento Casa Male

Apartamento Casa Male se nachází v obci Pimiango v Asturii a nabízí balkon a výhled na hory. Nachází se 1,3 km od pláže Cala El Regolgueru a má nepřetržitě otevřenou recepci. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a jídelním koutem a koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,8 km od Playas de Mendia a 2,1 km od pláže El Vivero. Na letiště Santander je to 71 km.

Casa Rural Del Valle Obeso
Casa Rural Del Valle Obeso

8,9 / 10 (27 hodnocení)

Casa Rural Del Valle Obeso se nachází v obci Pimiango, 1,4 km od pláže Cala El Regolgueru a 1,9 km od Playas de Mendia, a nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi. Všechny apartmány mají výhled na město nebo moře, kuchyň, satelitní TV s plochou obrazovkou, Blu-ray přehrávač, psací stůl, pračku a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šnorchlování. Apartmán je vzdálený 2,2 km od pláže El Vivero a 27 km od jeskyně Soplao. Na letiště Santander je to 71 km.

Apartamentos Rurales Miramar
Apartamentos Rurales Miramar

8,9 / 10 (15 hodnocení)

Apartamentos Rurales Miramar se nachází v letovisku Pimiango v Asturii, nedaleko pláže Cala El Regolgueru, a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, výhled na moře, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také varná deska, toustovač a kávovar. Apartamentos Rurales Miramar nabízí také dětské hřiště a zahradu. Ubytování je vzdálené 2,5 km od pláže Playa del Pedreru a 2,6 km od Playas de Mendia. Na letiště Santander je to 72 km.