Ubytování ve městě Pi

Město Pi se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pi nabízíme 147 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pi

VistaMar beautiful apartment with amazing sea view Pineda de Mar
VistaMar beautiful apartment with amazing sea view Pineda de Mar

10 / 10 (4 hodnocení)

VistaMar beautiful apartment with amazing sea view Pineda de Mar se nachází asi 300 metrů od Platja dels Pescadors. Nabízí výhled na moře, terasu a balkon. Nabízí výhled na hory a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 1,2 km od lanovky Platja dels Pins a 1,5 km od lanovky Platja Gran. Letiště Girona-Costa Brava je vzdáleno 41 km.

La Casa Vella EL BEDORC
La Casa Vella EL BEDORC

10 / 10 (2 hodnocení)

La Casa Vella EL BEDORC se nachází v Pieře a nabízí terasu, restauraci, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Venkovský dům má balkon a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Hosté si mohou vychutnat à la carte nebo bezlepkovou snídani. La Casa Vella EL BEDORC stojí 48 km od fotbalového stadionu Camp Nou a 49 km od zábavního parku Tibidabo. Na barcelonské letiště El Prat je to 54 km.

Can Norat Macias
Can Norat Macias

10 / 10 (2 hodnocení)

Can Norat Macias nabízí ubytování s výhledem na město, venkovním bazénem, zahradou a terasou asi 1,1 km od Platja dels Pescadors. Nabízí výhled na hory a bazén a je vzdálen 1,2 km od Platja dels Pins. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 1,7 km od pláží Santa Susanna a 17 km od aquaparku Water World. Na letiště Girona-Costa Brava je to 39 km.

La Vinya Pineda de Mar
La Vinya Pineda de Mar

10 / 10 (2 hodnocení)

La Vinya Pineda de Mar se nachází asi 2,1 km od Platja dels Pescadors a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na moře. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Na místě je dětské hřiště. La Vinya Pineda de Mar stojí 2,4 km od pláže Platja dels Pins a 2,6 km od pláží Santa Susanna. Na letiště Girona-Costa Brava je to 39 km.

Villa Piera
Villa Piera

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Piera se nachází v obci Piera a nabízí zahradu, terasu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s vanou. Nechybí ani kabelová TV. Na místě si lze pronajmout auto. Villa Piera stojí 45 km od fotbalového stadionu Camp Nou a 46 km od zábavního parku Tibidabo. Na barcelonské letiště El Prat je to 51 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

HomeHolidaysRentals Benoit - Costa Barcelona
HomeHolidaysRentals Benoit - Costa Barcelona

10 / 10 (1 hodnocení)

HomeHolidaysRentals Benoit - Costa Barcelona se nachází v Pineda de Mar a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na bazén. Nabízí terasu, gril, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi zajímavosti v okolí patří Platja Gran, Platja dels Pescadors a Platja de Garbi. HomeHolidaysRentals Benoit - Costa Barcelona leží 43 km od letiště Girona-Costa Brava.

Holiday Home Aurea by Interhome
Holiday Home Aurea by Interhome

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Aurea se nachází v Pineda de Mar, 300 metrů od Platja dels Pescadors a 800 metrů od Platja dels Pins. Nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem, fénem a pračkou. Nechybí ani TV. Prázdninový dům stojí 1,2 km od pláží Santa Susanna a 18 km od aquaparku Water World. Na letiště Girona-Costa Brava je to 41 km.

Apart. Pineda de Mar-Sea and mountains views
Apart. Pineda de Mar-Sea and mountains views

10 / 10 (1 hodnocení)

Apart se může pochlubit balkonem s výhledem na město, sezónním venkovním bazénem a terasou. Pineda de Mar-Sea a výhled na hory se nachází v Pineda de Mar, v blízkosti Platja dels Pescadors a 1 km od Platja Gran. Tento apartmán má výhled na moře a hory a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také soukromá pláž. Apartmán je vzdálený 1,7 km od Platja dels Pins a 19 km od aquaparku Water World. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 42 km. Pineda de Mar-Sea a výhled na hory.

Apartamento Sofia
Apartamento Sofia

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartamento Sofia se nachází asi 400 metrů od Platja Gran a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,4 km od Platja dels Pescadors a 1,6 km od Platja de Garbi. Apartamento Sofia stojí 42 km od letiště Girona-Costa Brava a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Les Canyes Cottage, Private Villa Resort
Les Canyes Cottage, Private Villa Resort

10 / 10 (1 hodnocení)

V ubytování Les Canyes Cottage, Private Villa Resort máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Les Canyes Cottage, Private Villa Resort se nachází v Pieře a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tato vila má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 7 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. Les Canyes Cottage, Private Villa Resort zajišťuje službu půjčení jízdních kol a aut. Ubytování je vzdálené 45 km od fotbalového stadionu Camp Nou a 46 km od zábavního parku Tibidabo. Les Canyes Cottage, Private Villa Resort je vzdálený 51 km od barcelonského letiště El Prat a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

HomeHolidaysRentals Aquilone - Costa Barcelona
HomeHolidaysRentals Aquilone - Costa Barcelona

10 / 10 (1 hodnocení)

HomeHolidaysRentals Aquilone - Costa Barcelona se nachází v Pineda de Mar, pouhých 300 metrů od Platja dels Pescadors a necelý 1 km od Platja dels Pins, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,4 km od pláží Santa Susanna a 18 km od aquaparku Water World. Na letiště Girona-Costa Brava je to 41 km.

HomeHolidaysRentals Sound - Costa Barcelona
HomeHolidaysRentals Sound - Costa Barcelona

10 / 10 (1 hodnocení)

HomeHolidaysRentals Sound - Costa Barcelona se nachází asi 700 metrů od Platja dels Pescadors a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. HomeHolidaysRentals Sound - Costa Barcelona poskytuje službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 1,3 km od pláže Platja dels Pins a 1,8 km od pláže Santa Susanna. HomeHolidaysRentals Sound - Costa Barcelona leží 40 km od letiště Girona-Costa Brava.

Casa Rural Boutique Ca Bolo
Casa Rural Boutique Ca Bolo

9,8 / 10 (20 hodnocení)

Casa Rural Boutique Ca Bolo se nachází v Pinell de Bray a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, terasu, Wi-Fi zdarma a výhled na hory. Nabízí restauraci a bar. Tato klimatizovaná vila má 4 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce hovoří katalánsky, anglicky a španělsky a ochotně vám pomůže s plánováním vašeho pobytu. Na místě je dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Casa Rural Boutique Ca Bolo stojí 36 km od přístavu Els a 27 km od katedrály Tortosa. Na letiště Reus je to 80 km a hotel zajišťuje bezplatnou kyvadlovou dopravu.

Masia Rovira
Masia Rovira

9,5 / 10 (14 hodnocení)

Masia Rovira se nachází v Pinell de Solsonès v krásném katalánském regionu Solsonès. Tento tradiční statek má zahradu s venkovním bazénem a krásným výhledem do údolí. Masia Rovira má pokoje s vlastní koupelnou s fénem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také sdílený lounge v nejvyšším patře s neobvyklými polokruhovými okny s výhledem do krajiny. V restauraci se podávají tradiční katalánská jídla. Na požádání jsou k dispozici speciální dietní menu. Každý pátek se v Solsoně koná také týdenní trh. Masia Rovira poskytuje službu půjčení jízdních kol a okolní krajina je ideální pro pěší turistiku. V okolí jsou také různé trasy, včetně románských kostelů. Lleida je vzdálená 1 hodinu a 10 minut jízdy a do Barcelony dojedete za 1,5 hodiny.

Apartamento Mediterraneo
Apartamento Mediterraneo

9,5 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Apartamento Mediterraneo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Mediterraneo se nachází v letovisku Pineda del Mar, pouhých 300 metrů od pláže, a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a zařízenou terasu s grilem a lehátky.Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Tento barevný klimatizovaný apartmán má 3 ložnice a 2 koupelny s bezplatnými toaletními potřebami a fénem.V obývací části je pohovka, TV, videohry, rádio, CD a DVD přehrávač.Kuchyň je vybavena rychlovarnou konvicí a mikrovlnnou troubou. První den se podává snídaně na uvítanou. K dispozici je také plážové vybavení, jako je slunečník, židle a ručníky. V okolních ulicích najdete mnoho barů a restaurací. Nejbližší supermarket je vzdálený 70 metrů. Apartamentos Mediterraneo stojí jen 2 km od města Calella a 25 minut jízdy od Lloret de Mar. Na barcelonské letiště El Prat dojedete autem za 50 minut.

Amazing apartment in Pineda de Mar with 2 Bedrooms and WiFi
Amazing apartment in Pineda de Mar with 2 Bedrooms and WiFi

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Amazing apartment in Pineda de Mar se nachází v letovisku Pineda de Mar v Katalánsku a nabízí 4hvězdičkové ubytování se 2 ložnicemi a Wi-Fi. Wi-Fi zdarma. Tento 4hvězdičkový apartmán se nachází 300 metrů od Platja dels Pescadors. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou. Nechybí ani TV. Apartmány jsou vzdálené 800 metrů od pláže Platja dels Pins a 1,2 km od pláže Santa Susanna. Na letiště Girona-Costa Brava je to 41 km.

ASV Apartments
ASV Apartments

9,4 / 10 (694 hodnocení)

ASV Apartments se nachází v Pineda de Mar, kousek od pláží Platja dels Pescadors, Platja dels Pins a Santa Susanna. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a Wi-Fi zdarma. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří lednice, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar a rychlovarná konvice. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 17 km od aquaparku Water World a 47 km od vlakového nádraží Girona. Letiště Girona-Costa Brava je vzdáleno 40 km.

Intrepid Hotel Rural - Adults Only
Intrepid Hotel Rural - Adults Only

9,4 / 10 (253 hodnocení)

Intrepid Hotel Rural se nachází v obci Pi de Cerdanya v Katalánsku, 2,5 km od pohoří Cadí a 26 km od Andorry la Vella. Nabízí terasu a výhled na hory. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou a obývací pokoj s krbem. Některé apartmány mají posezení a/nebo balkon. Ve vlastní koupelně najdete vanu. Nechybí ani ručníky. K dispozici je lyžárna a služba půjčení jízdních kol. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně lyžování, cyklistiky a pěší turistiky. 22 km od Pas de la Casa. Intrepid Hotel Rural stojí 29 km od Font-Romeu a 16 km od Puigcerdà. Do Barcelony je to 151 km.

fantasticas vistas a mar
fantasticas vistas a mar

9,4 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování fantasticas vistas a mar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Fanasticas vistas a mar se nachází necelý 1 km od Platja Gran a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a rybaření. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K vybavení patří satelitní TV s plochou obrazovkou a Blu-ray přehrávač. V okolí se lze věnovat cyklistice. Platja dels Pescadors je vzdálená necelý 1 km a Platja de Garbi 2 km. Na letiště Girona-Costa Brava je to 42 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

HomeHolidaysRentals Pallars - Costa Barcelona
HomeHolidaysRentals Pallars - Costa Barcelona

9,3 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování HomeHolidaysRentals Pallars - Costa Barcelona máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. HomeHolidaysRentals Pallars - Costa Barcelona nabízí ubytování s výhledem na moře, venkovním bazénem a balkonem, asi 1,8 km od Platja Gran. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má 5 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Na místě si lze půjčit jízdní kola. HomeHolidaysRentals Pallars - Costa Barcelona leží 2 km od Platja dels Pescadors a 2,9 km od Platja dels Pins. Na letiště Girona-Costa Brava je to 43 km.

Apartamentos Bcntourism
Apartamentos Bcntourism

9,2 / 10 (51 hodnocení)

Apartamentos Bcntourism se nachází méně než 1 km od Platja dels Pescadors v Pineda de Mar a nabízí ubytování s klimatizací a bezplatným Wi-Fi. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s bidetem, sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na město. V okolí se lze věnovat cyklistice. Apartmán stojí 1,2 km od pláže Platja dels Pins a 1,6 km od pláže Santa Susanna. Na letiště Girona-Costa Brava je to 40 km.

Cal Calçó
Cal Calçó

9,2 / 10 (9 hodnocení)

Cal Calçó se nachází v obci Pinós, 29 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain Cultural Park. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 31 km od golfového hřiště Ribera Salada a 34 km od divadla Kursaal. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je sluneční terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 50 km od muzea Igualada Muleteer. Na barcelonské letiště El Prat je to 102 km.

Salvador Genis
Salvador Genis

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Salvador Genis nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 200 metrů od Platja dels Pescadors. Nabízí zahradu, terasu, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Mezi zajímavosti v okolí hotelu Salvador Genis patří pláže Platja dels Pins, Platja Gran a Santa Susanna. Na letiště Girona-Costa Brava je to 42 km.

HomeHolidaysRentals Daryl - Costa Barcelona
HomeHolidaysRentals Daryl - Costa Barcelona

9,2 / 10 (4 hodnocení)

HomeHolidaysRentals Daryl - Costa Barcelona se nachází v Pineda de Mar, 600 metrů od Platja dels Pescadors, 1 km od Platja dels Pins a 1,5 km od pláží Santa Susanna, a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 18 km od aquaparku Water World a 48 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 41 km.

Can Marc de Pi, Bellver de Cerdanya
Can Marc de Pi, Bellver de Cerdanya

9,1 / 10 (80 hodnocení)

Can Marc de Pi, Bellver de Cerdanya se nachází v obci Pi, 14 km od města Masella, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Can Marc de Pi, Bellver de Cerdanya stojí 21 km od golfového klubu Real Club de Cerdaña a 22 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 38 km.

Bamblue Boutique Apartments
Bamblue Boutique Apartments

9,1 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování Bamblue Boutique Apartments máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Set less than 1 km from Platja dels Pescadors, Bamblue Boutique Apartments offers accommodation with a bar, barbecue facilities and a concierge service for your convenience. Free WiFi is offered throughout the property and private parking is available on site. Each unit comes with a fully equipped kitchen with a dining table, a flat-screen TV with satellite channels and a private bathroom with shower, free toiletries and a hairdryer. A fridge, a dishwasher and microwave are also featured, as well as a coffee machine. The aparthotel offers a children's playground. There is an outdoor swimming pool and a terrace at this property and guests can go hiking and snorkelling nearby. Platja dels Pins is 1.6 km from Bamblue Boutique Apartments, while Platja Gran is 1.7 km from the property. The nearest airport is Girona-Costa Brava, 41 km from the accommodation, and the property offers a paid airport shuttle service.

Apartamento en planta baja
Apartamento en planta baja

9,1 / 10 (17 hodnocení)

Apartamento en planta baja se nachází v Pineda de Mar a nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Toto ubytování v soukromí sídlí v budově z roku 1970, 17 km od aquaparku Water World a 47 km od vlakového nádraží Girona. Toto ubytování v soukromí zahrnuje 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Platja dels Pescadors, Platja dels Pins a Santa Susanna. Na letiště Girona-Costa Brava je to 39 km.

Mar i Angels Apartament
Mar i Angels Apartament

9,1 / 10 (7 hodnocení)

Mar i Angels Apartament se nachází v Pineda de Mar, 300 metrů od Platja dels Pescadors a necelý 1 km od Platja dels Pins. V okolí se můžete věnovat rybaření. K dispozici je také balkon. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s bidetem, fénem a pračkou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 1,3 km od pláží Santa Susanna a 18 km od aquaparku Water World. Mar i Angels Apartament stojí 41 km od letiště Girona-Costa Brava.

Ca l'Àngel
Ca l'Àngel

9 / 10 (80 hodnocení)

Ca l'Àngel se nachází v Pinell de Bray, 35 km od přístavu Els, a nabízí turistické informace, nekuřácké pokoje, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a restauraci. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. Pokoje mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ca l'Àngel má pokoje s klimatizací a psacím stolem. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Ca l'Àngel stojí 27 km od katedrály Tortosa. Na letiště Reus je to 80 km.

Apartment in front of the Beach
Apartment in front of the Beach

9 / 10 (27 hodnocení)

Apartment in front of the Beach se nachází v Pineda de Mar a nabízí terasu, kasino, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Apartmán s balkonem a výhledem na moře. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Apartment in front of the Beach poskytuje službu půjčení jízdních kol a aut. V okolí se můžete věnovat rybaření. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Platja dels Pescadors, Platja dels Pins a Santa Susanna. Apartment in front of the Beach stojí 40 km od letiště Girona-Costa Brava. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

HomeHolidaysRentals Bijou - Costa Barcelona
HomeHolidaysRentals Bijou - Costa Barcelona

9 / 10 (2 hodnocení)

HomeHolidaysRentals Bijou - Costa Barcelona se nachází v Pineda de Mar a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má balkon, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 1 km od pláže Platja dels Pins a 1,5 km od pláže Santa Susanna. Na letiště Girona-Costa Brava je to 41 km.

HomeHolidaysRentals Plume - Costa Barcelona
HomeHolidaysRentals Plume - Costa Barcelona

9 / 10 (2 hodnocení)

HomeHolidaysRentals Plume - Costa Barcelona se nachází v Pineda de Mar, necelý 1 km od Platja dels Pescadors a 13 minut chůze od Platja dels Pins, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit jízdní kola. HomeHolidaysRentals Plume - Costa Barcelona stojí 1,6 km od pláží Santa Susanna a 18 km od aquaparku Water World. Na letiště Girona-Costa Brava je to 40 km.

Pineda Beach Premium
Pineda Beach Premium

9 / 10 (2 hodnocení)

Pineda Beach Premium se nachází v Pineda de Mar, 400 metrů od Platja dels Pescadors a 400 metrů od Platja dels Pins, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 17 km od aquaparku Water World a 47 km od vlakového nádraží Girona. Apartmán má balkon, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmány jsou vzdálené necelý 1 km od pláží Santa Susanna a 2 km od pláže Platja de les Caletes. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 40 km.

HomeHolidaysRentals Serenitie - Costa Barcelona
HomeHolidaysRentals Serenitie - Costa Barcelona

9 / 10 (1 hodnocení)

HomeHolidaysRentals Serenitie - Costa Barcelona nabízí ubytování s výhledem na hory v Pineda de Mar, 700 metrů od Platja dels Pescadors a 800 metrů od Platja dels Pins. Nabízí terasu, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,2 km od pláží Santa Susanna a 17 km od aquaparku Water World. Na letiště Girona-Costa Brava je to 39 km.

HomeHolidaysRentals Blaucel - Costa Barcelona
HomeHolidaysRentals Blaucel - Costa Barcelona

9 / 10 (1 hodnocení)

HomeHolidaysRentals Blaucel - Costa Barcelona nabízí ubytování s výhledem na hory v Pineda de Mar, 600 metrů od Platja Gran a 1,1 km od Platja dels Pescadors. Nabízí terasu, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,8 km od Platja de Garbi a 19 km od aquaparku Water World. HomeHolidaysRentals Blaucel - Costa Barcelona leží 42 km od letiště Girona-Costa Brava.

Kaypa Apartaments
Kaypa Apartaments

Kaypa Apartaments se nachází méně než 1 km od Platja dels Pins a 10 minut chůze od Platja dels Pescadors. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Na místě je soukromé parkoviště a pláž Santa Susanna je vzdálená 1,3 km. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s minibarem. Kaypa Apartaments stojí 17 km od aquaparku Water World a 46 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 39 km.

Stunning home in Pineda de Mar with 5 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Stunning home in Pineda de Mar with 5 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Stunning home in Pineda de Mar with 5 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v Pineda de Mar, jen 1,9 km od Platja Gran a nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento prázdninový dům se nachází 2,1 km od Platja dels Pescadors a 19 km od vodního světa. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Nechybí ani TV. Vlakové nádraží Girona je vzdálené 50 km. Na letiště Girona-Costa Brava je to 43 km.

Hostal Margarita
Hostal Margarita

8,9 / 10 (70 hodnocení)

Tento rodinný hotel se nachází v obchodní čtvrti Pineda del Mar a je obklopen restauracemi, bary a obchody. Stojí pouhých 5 minut pěšky od pláže a vlakového nádraží, odkud za 55 minut dojedete na barcelonské náměstí Plaza Catalunya. Hostal Margarita nabízí klimatizované pokoje s TV a bezplatným Wi-Fi. Penzion se nachází pouhých 5 minut jízdy od přírodní rezervace Montnegre i El Corredor, kde si hosté mohou udělat výlet pěšky nebo na kole. Do centra Barcelony je to autem 40 minut. Hostal Margarita stojí 350 km od nádraží vlaků Renfe. Girona je vzdálená 48 km a na letiště Girona-Costa Brava je to 36,5 km.

Casaemy
Casaemy

8,9 / 10 (47 hodnocení)

Casaemy nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem na město a terasou v Pineda de Mar. Nabízí výhled na moře a bazén. Apartmán má satelitní TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je lednice, mikrovlnná trouba a varná deska. K dispozici je také bidet, bezplatné toaletní potřeby a fén. Po dni stráveném pěší turistikou, potápěním nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Apartmán stojí 2,1 km od lanovky Platja dels Pins a 2,2 km od lanovky Platja dels Pescadors. Na letiště Girona-Costa Brava je to 40 km.

terraza al mar
terraza al mar

8,9 / 10 (39 hodnocení)

Terraza al mar se nachází v Pineda de Mar, v blízkosti Platja Gran a 1 km od Platja dels Pescadors. Nabízí balkon s výhledem na moře, fitness centrum a zahradu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také dětské hřiště a gril. Terraza al mar stojí 1,9 km od Platja de Garbi a 2,2 km od Platja dels Pins. Na letiště Girona-Costa Brava je to 42 km.

Ca l'Andròmines
Ca l'Andròmines

8,9 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování Ca l'Andròmines máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ca l'Andròmines se nachází v letovisku Pinell de Bray v Katalánsku a nabízí balkon. Tento prázdninový dům sídlí v budově z 19. století, 35 km od přístavu Els a 27 km od katedrály Tortosa. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je sdílený lounge a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Reus je to 80 km.

Apartamento a 100 metros de la playa
Apartamento a 100 metros de la playa

8,9 / 10 (17 hodnocení)

Apartamento a 100 metros de la playa se nachází v letovisku Pineda de Mar, pouhých 300 metrů od pláže Platja Gran, a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,3 km od Platja dels Pescadors a 1,6 km od Platja de Garbi. Apartamento a 100 metros de la playa leží 42 km od letiště Girona-Costa Brava. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Rural Stone House with wood fireplace
Rural Stone House with wood fireplace

8,9 / 10 (12 hodnocení)

Rural Stone House with wood krb nabízí ubytování s výhledem na město, terasou a kávovarem, asi 36 km od přístavu Els. Nabízí bezplatné Wi-Fi a bankomat. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Reus je to 80 km.

Stunning apartment in Pineda de Mar w/ 1 Bedrooms
Stunning apartment in Pineda de Mar w/ 1 Bedrooms

8,8 / 10 (11 hodnocení)

Stunning apartment in Pineda de Mar w/ 1 Bedrooms se nachází v Pineda de Mar, jen 1,4 km od Platja dels Pescadors a 1,9 km od Platja de Garbi. Tento 3hvězdičkový apartmán se nachází 700 metrů od Platja Gran. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Nechybí ani TV. Apartmán je vzdálený 19 km od aquaparku Water World a 49 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 42 km.

Holiday Home Estiu
Holiday Home Estiu

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Estiu se nachází v Pineda de Mar, 1,6 km od Platja dels Pins, 1,6 km od Platja dels Pescadors a 2 km od pláží Santa Susanna. Hotel stojí 14 km od parku Gnomo a 15 km od golfového hřiště Lloret Pitch a Putt. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Prázdninový dům stojí 17 km od aquaparku Water World a 47 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 36 km.

Cal Capdevila
Cal Capdevila

8,7 / 10 (9 hodnocení)

Cal Capdevila se nachází 44 km od zábavního parku PortAventura a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Cal Capdevila stojí 45 km od přístavu Tarragona a zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 40 km.

Sumus Hotel Stella & Spa 4*Superior
Sumus Hotel Stella & Spa 4*Superior

8,6 / 10 (1410 hodnocení)

Sumus Hotel Stella & Spa 4* Superior se nachází v Pineda de Mar. Tento okouzlující hotel nabízí velký pozemek se zahradou, sluneční terasou a bazénem s vířivkou. Hotelové wellness je k dispozici za příplatek pro hosty starší 15 let. Zahrnuje krytý vyhřívaný bazén, vířivku, sanárium o 60°C, saunu o 80°C, turecké lázně, tlakové sprchy a ledovou fontánu. K dispozici je také posilovna a střešní sluneční terasa. Moderní, klimatizované pokoje mají soukromý, zařízený balkon, 32palcovou TV, malou ledničku a koupelnu se sprchou nebo vanou, fénem a toaletními potřebami. Sumus Hotel Stella & Spa zahrnuje restauraci formou bufetu s výběrem místních i mezinárodních jídel a vaření před zraky hostů. K dispozici je gurmánská à la carte služba (za příplatek) a pozdní kontinentální snídaně až do 12:00. Někdy se v restauraci konají tématické noci se speciální výzdobou a pokrmy. Ubytování vhodné pro dospělé nabízí přehlídky a živou hudbu v baru. V létě se na terase u bazénu s gin tonic barem konají chill-out noci s živou hudbou. Hotel leží 5 minut pěšky od nákupní zóny a 10 minut od vlakového nádraží, odkud se za pouhou hodinu dostanete do Barcelony a Girony.

Casa Rural Sant Petrus de Madrona
Casa Rural Sant Petrus de Madrona

8,6 / 10 (223 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Sant Petrus de Madrona máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Sant Petrus de Madrona se nachází v obci Pinell de Solsones, 22 km od golfového hřiště Ribera Salada, a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné soukromé parkoviště, zahradu a sdílený lounge. Nabízí sdílenou kuchyň a gril. K dispozici je také bar. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a fénem, Wi-Fi zdarma a některé také terasu. Casa Rural Sant Petrus de Madrona poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu, kontinentální a vegetariánská. Na místě si můžete zahrát šipky. Casa Rural Sant Petrus de Madrona stojí 40 km od kulturního parku Cardona Salt Mountain. Letiště Andorra–Na letiště La Seu d'Urgell je to 56 km.