Ubytování ve městě Pezuela de las Torres

Město Pezuela de las Torres se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pezuela de las Torres nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pezuela de las Torres

Los Caminos
Los Caminos

9,1 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování Los Caminos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Los Caminos se nachází v Pezuela de las Torres, 46 km od IFEMA, a nabízí sdílený lounge, restauraci a bar. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila s terasou a výhledem do zahrady má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 4 koupelny s bidetem a vanou. K dispozici je také dětské hřiště. Letiště Madrid-Torrejón je vzdálené 27 km.

Villa de lujo a 50km de Madrid
Villa de lujo a 50km de Madrid

Villa de lujo a 50km de Madrid se nachází v Pezuela de las Torres a nabízí vířivku. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má přímý přístup na terasu s výhledem do zahrady, 1 ložnici a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Vila stojí 49 km od výstaviště IFEMA. Na letiště Madrid-Torrejón je to 30 km.