Ubytování ve městě Pesquera de Ebro

Město Pesquera de Ebro se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pesquera de Ebro nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pesquera de Ebro

El Abrigaño del Cañón
El Abrigaño del Cañón

9 / 10 (42 hodnocení)

Nachází se v samém srdci města Las Hoces del Alto Ruralgest El Abrigaño del Cañón se nachází v přírodní rezervaci Ebro v malé vesnici Pesquera de Ebro a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Každý vytápěný dům má obývací pokoj s krbem a TV s plochou obrazovkou. Kuchyň je vybavena sporákem, pračkou a myčkou nádobí. Domy mají výhled na hory a 3 nebo 5 dvoulůžkových pokojů s manželskou postelí. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a k dispozici jsou ručníky a ložní prádlo. Během pobytu v Pesquera de Ebro můžete prozkoumat jeho středověkou architekturu nebo se projít podél řeky Ebro, vzdálené pouhých 180 metrů. Za 5 minut dojdete k obchodu a restauraci.

Hotel Rural el Arco
Hotel Rural el Arco

7,8 / 10 (122 hodnocení)

Hotel Rural el Arco se nachází v obci Pesquera del Ebro v přírodním parku El Ebro y Rudrón. Tento hotel nabízí topení a výhled na hory. Hotel Rural el Arco má restauraci a nabízí turistické aktivity pro návštěvníky. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Pokoje mají šatní skříň a vlastní koupelnu se sprchou. V okolí se můžete věnovat raftingu, kanoistice a cyklistice. Do Burgosu je to 54 km. Přírodní park Montes Obarenes...Do města San Zadornil dojedete autem za 1 hodinu. N-623 Na dálnici dojedete za 15 minut.