Ubytování ve městě Pereña

Město Pereña se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pereña nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pereña

Casa Rural El Zumaque
Casa Rural El Zumaque

8,9 / 10 (9 hodnocení)

Casa Rural El Zumaque se nachází ve městě Pereña a nabízí sdílený lounge. Prázdninový dům má 5 ložnic a kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na letiště Salamanca je to 108 km.

casa rural La Plazuela de Mari
casa rural La Plazuela de Mari

casa rural La Plazuela de Mari nabízí ubytování v rustikálním stylu v kamenném domě se zahradou a terasou. Nachází se v přírodním parku Arribes del Duero a má ideální polohu pro pěší turistiku, kanoistiku a cyklistiku. Tento venkovský dům má bezplatné Wi-Fi, pračku, TV s plochou obrazovkou, terasu, 2 obývací pokoje a 2 plně vybavené kuchyně s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. K dispozici jsou také 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. casa rural La Plazuela de Mari stojí 100 km od měst Salamanca a Ciudad Rodrigo.

3 bedrooms house with enclosed garden and wifi at Perena de la Ribera
3 bedrooms house with enclosed garden and wifi at Perena de la Ribera

3 bedrooms house with closed garden and wifi at Perena de la Ribera se nachází ve městě Pereña a nabízí gril. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Prázdninový dům má balkon, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Nechybí ani TV. Na letiště Salamanca je to 108 km.