Ubytování ve městě Pereiro

Město Pereiro se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Pereiro nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pereiro

O Recuncho de Tibias
O Recuncho de Tibias

10 / 10 (3 hodnocení)

O Recuncho de Tibias se nachází v obci Pereiro de Aguiar v Galicii a nabízí balkon. Nabízí zahradu, terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Prázdninový dům je vzdálený 5,7 km od termálních pramenů v Burgasu a 6,6 km od výstaviště Auditorium. Na letiště Vigo je to 96 km.

Casa do Gaiteiro - Casa de Aldea en O Pereiro
Casa do Gaiteiro - Casa de Aldea en O Pereiro

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Casa do Gaiteiro - Casa de Aldea nabízí ubytování s balkonem. cs O Pereiro se nachází ve městě Pereiro. Tato chata má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Chata má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky, galicijsky a portugalsky. Na letiště A Coruña je to 117 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

O Arlequin de Bouzas
O Arlequin de Bouzas

8,8 / 10 (19 hodnocení)

O Arlequin de Bouzas se nachází asi 11 km od termálních pramenů As Burgas a nabízí výhled do zahrady, restauraci a terasu. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 5 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici jsou také 4 koupelny s bidetem, sprchou, vanou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Prázdninový dům stojí 10 km od výstaviště Auditorium a 32 km od golfového hřiště Pazo da Touza. Na letiště Vigo je to 101 km.

Hotel Restaurante Cazador
Hotel Restaurante Cazador

8,1 / 10 (596 hodnocení)

Hotel Restaurante Cazador se nachází v Pereiru a nabízí zahradu, terasu, restauraci a bar. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. Personál vám může zajistit kyvadlovou dopravu. Pokoje jsou vybavené šatní skříní a TV s plochou obrazovkou. Pokoje v Hotelu Restaurante Cazador mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma, Wi-Fi zdarma a některé také výhled na hory. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Hotel Restaurante Cazador podává à la carte nebo kontinentální snídani. V Pereiru a okolí se můžete věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Hotel Restaurante Cazador má také business centrum a bezplatné soukromé parkoviště. Na letiště Bragança je to 60 km.

Hotel Os Caracoles
Hotel Os Caracoles

8 / 10 (169 hodnocení)

Hotel Os Caracoles se nachází ve městě Pereiro de Aguiar, 10 km od termálních pramenů As Burgas, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, restaurací a barem. Hotel se nachází asi 31 km od golfového hřiště Pazo da Touza a 50 km od kaňonu Sil Canyon. Hotel je nekuřácký a stojí 8,6 km od výstaviště Auditorium. Na letiště Vigo je to 100 km.