Ubytování ve městě Peramea

Město Peramea se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Peramea nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Peramea

Casa Parramon
Casa Parramon

9,8 / 10 (18 hodnocení)

Casa Parramon se nachází ve středověké vesnici Peramea v domě z 15. století, který byl prohlášen za památku kulturního dědictví. Nabízí terasu s grilem a fantastický výhled na okolní krajinu. Dům má 6 ložnic a může se v něm ubytovat až 14 osob. Má také obývací prostor s TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a saunu. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Jezero Montcortès je vzdálené 15 minut jízdy, Gerri de la Sal 10 minut jízdy a sjezdovky v obcích Port Ainé a Espot 50 minut jízdy autem.

El Paller de Casa Parramon
El Paller de Casa Parramon

9,7 / 10 (30 hodnocení)

Tento prázdninový dům se nachází ve středověké vesnici Peramea ve zrekonstruovaném seně s původními kamennými zdmi a dřevěnou konstrukcí. K dispozici je bezplatné Wi-Fi, kulečník a gril. Dům má terasu s venkovním nábytkem, 1 ložnici s manželskou postelí, 2 dvoulůžkové pokoje s oddělenými postelemi, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a krbem a vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a kávovarem Nespresso. Jezero Montcortès je vzdálené 15 minut jízdy, Gerri de la Sal 10 minut jízdy a Sort 20 minut jízdy. Na sjezdovky Port Ainé a Espot dojedete autem asi za 50 minut.

Era de Trespui en Pirineos
Era de Trespui en Pirineos

9,5 / 10 (16 hodnocení)

Era de Trespui en Pirineos se nachází v obci Peramea v Katalánsku a nabízí balkon. Nabízí výhled na hory a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Chata má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Hosté ubytování Era de Trespui Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Letiště Andorra–Na letiště La Seu d'Urgell je to 68 km.

Era de Parramon
Era de Parramon

9,4 / 10 (58 hodnocení)

V ubytování Era de Parramon máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Era de Parramon se nachází ve staré stodole ve středověké vesnici Peramea a nabízí vytápěné apartmány s vlastním balkonem a bezplatným Wi-Fi. Hosté mohou zdarma využívat jízdní kola. Každý apartmán má obývací pokoj s pohovkou, TV a jídelním koutem. V kuchyni je myčka nádobí a mikrovlnná trouba. K dispozici je ložnice s manželskou postelí a třílůžková ložnice s manželskou postelí a samostatnou postelí. V koupelně je vana nebo sprcha. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Snídaně a večeře jsou k dispozici na vyžádání v nedaleké restauraci. Era de Parramon nabízí za příplatek saunu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a jízdě na horském kole. Město Sort je vzdálené 17 km a k jezeru Montcortés dojedete autem za 10 minut.