Ubytování ve městě Peral de Arlanza

Město Peral de Arlanza se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Peral de Arlanza nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Peral de Arlanza

Casa Los Lagares
Casa Los Lagares

9,5 / 10 (12 hodnocení)

Casa Los Lagares se nachází 46 km od divadla Teatro Principal a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s vanou nebo sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 46 km od náměstí Plaza Mayor Palencia a vlakového nádraží RENFE. Na letiště Burgos je to 66 km.

3 bedrooms house with enclosed garden at Peral de Arlanza
3 bedrooms house with enclosed garden at Peral de Arlanza

Apartmán 3 bedrooms house with closed garden at Peral de Arlanza se nachází v Peral de Arlanza, 46 km od katedrály Palencia, divadla Teatro Principal a náměstí Plaza Mayor Palencia, a nabízí gril. Tento prázdninový dům se nachází 46 km od golfového hřiště Isla 2 Aguas a 47 km od autobusového nádraží Palencia. Prázdninový dům má 3 ložnice, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Prázdninový dům stojí 46 km od vlakového nádraží RENFE i od diecézního muzea umění. Na letiště Burgos je to 66 km.